Louis Vuitton opent komende maand haar eerste restaurant

Le Café V Louis Vuitton restaurant

Louis Vuitton opent komende maand haar eerste restaurant

Komende maand zal het eerste Louis Vuitton restaurant worden geopend. De eerste locatie van Le Café V zal in Osaka openen.

Le Café V Louis Vuitton restaurant

Nadat Tiffany & Co. deze maand het Blue Box Café in Harrods opende, is het nu tijd voor Louis Vuitton om een ​​stempel te drukken in de horecasector. Van het prikkelen van ons gevoel voor stijl tot de smaakpapillen, de Parijse grootmach is helemaal klaar om de gordijnen te openen van diens eerste food venture in Osaka, Japan.

Het eerste restaurant wordt geopend in Louis Vuitton’s nieuwe vlaggenschip boetiek in japan. Gedoopt tot ‘Le Café V’, bevindt de gelegenheid zich op de bovenste verdieping van het nieuwe Osaka Maison, dat vier etages telt.

Le Café V zal een menu aanbieden van de gevierde Japanse chef-kok Yosuke Suga en het diner zal worden uitgeserveerd aan enkele selecte gasten, via een open keuken die de Tokyo-tak van Sugalabo weerspiegelt. De grote ruimte zal ook een aangrenzende bar en een ruim terras herbergen.

De opening van het restaurant werd bevestigd door de voorzitter en chief executive officer van Vuitton, Michael Burke, die erop wees dat eetgelegenheden en zelfs hotels een toekomstige uitbreidingsroute voor LVMH zouden kunnen zijn. Terwijl de Louis Vuitton-boetiek op 1 februari wordt geopend, begint het restaurant vanaf de 15e van dezelfde maand. Naast het openen van een Vuitton-café, is LVMH ook van plan om de eerste Langosteria-vestiging in Parijs te openen, een high-end visrestaurant afkomstig uit Milaan. Langosteria bevindt zich op de zevende verdieping van La Samaritaine.

Le Café V Louis Vuitton restaurant

Le Café V Louis Vuitton restaurant

Post a Comment

#Volg ons op Instagram