Breitling blaast de 1959 Navitimer nieuw leven in met kostbare metalen

Breitling 1959 Re-Edition Navitimer

Breitling blaast de 1959 Navitimer nieuw leven in met kostbare metalen

Breitling 1959 Navitimer nieuw leven in met kostbare metalen. De limited edition Breitling 1959 Re-Edition Navitimer is nu verkrijgbaar.

Breitling 1959 Re-Edition Navitimer

De Zwitserse luchtvaarthorloge-expert Breitling breidt zijn 1959 Re-Edition Navitimer-aanbod uit, ditmaal middels twee limited-edition modellen die beide zijn gemaakt van luxe materialen. De gelimiteerd verkrijgbare horloges van het merk zijn nu verkrijgbaar.

Breitling’s vintage Navitimer is nu beschikbaar in platina of 18k roodgoud, met respectievelijk een blauwe of zwarte wijzerplaat. Het model keert terug in een zeer nauwkeurige heruitgave.

Terwijl de gebruikte materialen zijn bijgewerkt, zijn de meeste eigenschappen van het horloge trouw gebleven aan het origineel, inclusief de 41 mm kastmaat, het plexiglas kristal in plaats van saffier, de 1/5 seconde/30 minuten/12 uur chronograaf, en zelfs het exact aantal kralen op de ring (94, om precies te zijn). Omdat het 1959-model dateert van vóór de automatische bewegingen van Breitling, heeft de Re-Edition een handmatige wind gehouden, hoewel de beweging is bijgewerkt naar een interne B09-beweging met een gangreserve van 70 uur.

Geïnteresseerd? Zowel de platina- als roodgouden Re-Edition Navitimers uit 1959 zijn nu verkrijgbaar, met een prijskaartje van respectievelijk € 38.000 en € 20.580. Wees echter snel, want de platina-editie is beperkt tot slechts 59 stuks, terwijl de roodgouden versie beperkt is tot 159 stuks.

Ga naar de website van Breitling voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram