Dit zijn een aantal van de mooiste Trouwpak Trends 2020 op een rij

trouwpak trends 2020

Dit zijn een aantal van de mooiste Trouwpak Trends 2020 op een rij

Wat zijn de Trouwpak Trends 2020? Wij hebben een aantal van de beste trends voor trouwpakken 2020 voor je op een rij gezet.

trouwpak trends 2020

Met 2020 alweer bijna in zijn tweede maand, is het interessant om te bekijken welke trends voor trouwpakken dit jaar van belang zijn. Heb jij een bruiloft op de planning staan, dan kan het geen kwaad om even mee te lezen.

De grote dag lijkt vaak te draaien om de bruid en haar bruidsjurk. Het moet een sprookje zijn en alle toeschouwers moeten jouw aanstaande prachtig vinden. Maar jij dan? Misschien heb jij niet zo gedroomd van deze dag als jouw bride to be, maar dat betekent niet dat jij er tijdens jouw bruiloft niet top uit moet zien. Sterker nog, om haar dag compleet te maken moet jij er spik en span uitzien. Het liefst in een kostuum dat strak en modern is.

Ben jij bekend met de laatste Trouwpak Trends 2020?

Traditioneel

Laten we voorop stellen dat je in 2020 gerust kunt kiezen voor snitten en structuren die al jaren domineren. Ook met een donkerblauw, grijs of zwart pak kun jij gerust de spotlight pakken tijdens de bruiloft. Deze pakken zijn tijdloos en bovendien ook geschikt voor andere gelegenheden, gezien hun veelzijdige stijl. in tegenstelling tot de bruidsjurk, kun je jouw trouwpak gerust een keertje dragen naar een zakelijke borrel.

Kleuren

Grijs, donkerblauw en zwart zijn weliswaar traditioneel trefzeker, ze springen er niet per sé uit op de bruidsfoto’s. Bovendien heb jij wellicht een veel kleurrijker karakter, en dat mogen mensen in 2020 best zien. Met een bordeauxrood of groen trouwpak kom jij dit kalenderjaar heel goed weg en ben je bovenal heel trendy bezig. Met name in de zomer zal een lichtere variant van groen of rood het goed doen.

Printjes & ruitjes

Het is echt waar, naast frisse kleuren kun je zelfs kiezen voor een trouwpak met print of ruit. Doe het geraffineerd en met klassieke ondertoon, en je komt op prettige wijze uit de bruiloft-comfortzone. Alhoewel deze stijlen uit het rijtje Trouwpak Trends 2020 niet voor iedere bruidegom geschikt zullen zijn, is het wel leuk om te weten dat het wel degelijk geoorloofd is. Kleine tip, let er wel op dat er enigszins een match is met de trouwjurk van jouw bruid. Dit kun je eventueel laten checken door een derde, zodat het design van de jurk tot het laatste moment voor jou geheim blijft.

Verschillende stoffen

In 2020 zul je ook combinaties van verschillende stoffen zien, zorgend voor een heel nieuw effect. Van linnen met wol tot wol met zijde, en ook kamgaren met tweed, zullen we een nieuwe wending zien bij trouwpakken. Wat vind jij van deze dandy move?

Duurzaam

Last but not least, is de bewuste keuze. De keuze om voor een trouwpak van duurzaam materiaal te kiezen. Alhoewel dit iets minder stijlgerelateerd is, zijn er zeker voldoende duurzame stoffen die erg mooi en luxe ogen. Het belangrijkste is echter de achterliggende gedachte om duurzaam te willen handelen. En hoe kun je nu beter jouw huwelijk aftrappen, dan in een duurzaam trouwpak.

Welk van deze Trouwpak Trends 2020 spreekt jou het meeste aan?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram