TRAILER: Ben Affleck en Anne Hathaway’s thriller ‘The Last Thing He Wanted’ in februari op Netflix

The Last Thing He Wanted netflix

TRAILER: Ben Affleck en Anne Hathaway’s thriller ‘The Last Thing He Wanted’ in februari op Netflix

The Last Thing He Wanted met Ben Affleck en Anne Hathaway heeft een trailer. De thriller verschijnt in februari op Netflix.

Mudbound-regisseur Dee Rees is terug met een nieuwe Netflix-film. The Last Thing He Wanted zal volgende week eerst op het Sundance Film Festival verschijnen, waarna hij eind februari bij de streaminggigant te zien is. De officiële trailer van de thriller is nu te zien.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Joan Didion, toont de video hierboven journalist en alleenstaande moeder Elena McMahon (Anne Hathaway) die Contra-activiteit in Midden-Amerika onderzoekt. Als haar verslaggeving wordt gecensureerd, wordt ook haar acerbische vader (Willem Dafoe) ziek en laat hij haar een reeks onafgemaakte en onsmakelijke wapendeals achter in dezelfde regio. Hiermee onthult hij zichzelf als een belangrijke speler in het verhaal dat ze juist probeert te onderzoeken. Nu ze een positie als wapenhandelaar heeft geërfd, moet ze een bekende Amerikaanse staatsfunctionaris (Ben Affleck) vermijden en beslissen of haar leven thuis is wat ze echt wil.

Naast Hathaway en Affleck, spelen ook Rosie Perez en Toby Jones een hoofdrol in de nieuwe thriller, die op 27 januari in première gaat en op 21 februari bij Netflix arriveert.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram