Londen krijgt ultraluxe hotel van € 356 miljoen met een geheime tunnel naar Harrods

hotel knightsbridge londen tunnel harrods

Londen krijgt ultraluxe hotel van € 356 miljoen met een geheime tunnel naar Harrods

Londen krijgt ultraluxe hotel van € 356 miljoen met een geheime tunnel naar Harrods. Niet langer een geheim, wel bijzonder exclusief.

hotel knightsbridge londen tunnel harrods

Eigenzinnige mogelijkheden zijn een norm binnen het hoogste segment hospitality. En wie in de unieke grillen van rijke shopaholics wil ondersteunen, is een exotisch nieuw hotel in Londen, dat voor maar liefst € 356 miljoen zal worden gebouwd. Wat het bijzonder maakt? De geheime tunnel die hotelgasten direct naar het luxe warenhuis Harrods vervoert.

Het £ 300 miljoen luxe project in Knightsbridge ligt op slechts een minuut afstand van het iconische warenhuis van Londen. Het werd onlangs opgestart nadat de planningcommissie van Kensington en Chelsea aan City Developments Limited (CDL) uit Singapore de rechten verleende om op de locatie een zessterrenhotel te ontwikkelen. Het voorgestelde plan zal bij voltooiing over 120 kamers beschikken, verdeeld over acht bovengrondse verdiepingen en drie kelderniveaus, met ruim 7.000 m2 aan winkelruimte en een spa.

Het hoogtepunt van het hotel is echter een niet langer gebruikte ondergrondse voetgangerstunnel en een goederentunnel die opnieuw in gebruik zullen worden genomen. En deze tunnel zal gasten direct verbinden met Harrods. Ideaal voor zeer welvarende gasten die van plan zijn hun geld kapot te slaan bij het luxe warenhuis, want zo kunnen ze immers in alle rust en veilig met hun prijzige aanwinsten terugkeren naar hun suites.

In een verklaring zei CDL-uitvoerend voorzitter Say Kwek Leng Beng: “Deze plek biedt CDL een van de beste mogelijkheden om een ​​uitstekend hotel te ontwikkelen op een van de toplocaties in centraal Londen. Hij voegde eraan toe: “We zijn hier enorm enthousiast over en de waarde die het zal hebben voor onze Londense portefeuille en onze gewaardeerde klanten.

Stay tuned voor meer info over dit toekomstige hotel in Londen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram