GIVEAWAY: ‘Bad Boys For Life’ vanaf vandaag in de bioscoop en wij geven kaarten weg

bad boys for life trailer

GIVEAWAY: ‘Bad Boys For Life’ vanaf vandaag in de bioscoop en wij geven kaarten weg

Bad Boys For Life met Will Smith en Martin Lawrence draait nu in de bioscoop en wij geven kaarten en merchandise weg voor deze knallende film!

Martin Lawrence en Will Smith keren terug in het derde en misschien wel laatste deel van de geliefde Bad Boys-franchise. De film Bad Boys For Life is vanaf vandaag 23 januari te zien in de bioscoop en wij geven gratis kaarten weg!

In de Amerikaanse komische actiefilm, onder regie van Adil El Arbi en Bilall Fallah, keren Smith en Lawrence terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett.

Samen met AMMO, het eliteteam van de politie van Miami, gaan agenten Lowrey en Burnett de strijd aan met Armando Armas, de leider van een drugskartel. Dit vindt allemaal plaats terwijl Burnett gepromoveerd is tot politie-inspecteur en Lowery zich midden in een midlife crisis bevindt.

Verwacht de gebruikelijk dosis humor, actie en dure auto’s, en een cast met onder andere Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano (in de bekende rol van politiekapitein Howard), Charles Melton en Alexander Ludwig.

Bad Boys For LifeWINACTIE Bad Boys For Life

Win twee gratis bioscooptickets en unieke merchandise (sporttas & hoodie) voor deze derde film uit de Bad Boys-franchise. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘BB4L’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 27 januari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram