Hugo Boss brengt eerbetoon aan David Bowie in nieuwe capsulecollectie

Hugo Loves Bowie - Hugo Boss

Hugo Boss brengt eerbetoon aan David Bowie in nieuwe capsulecollectie

Hugo Boss brengt een eerbetoon aan David Bowie in een nieuwe capsulecollectie. Hugo Loves Bowie is volgende maand te koop.

Hugo Loves Bowie - Hugo Boss

De Britse muzikant David Bowie was minstens zo bekend om zijn stijl als dat hij bekend stond om zijn werk. De rebelse mode-keuzes van de legende zijn nu in een chique collectie van Hugo Boss gegoten, dat onlangs een limited-edition capsulecollectie heeft gelanceerd die draait om Bowie.

Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, brengt het ensemble hulde aan de overleden zanger en zijn onnavolgbare stijl. We zien T-shirts met iconische albumafbeeldingen en slogancaps in de typische tinten zwart, wit en rood. Een van de sweatshirts – geïnspireerd door zijn album ‘Heroes‘ uit 1977 – toont foto’s die zijn gemaakt door Masayoshi Sukita, terwijl andere stukken worden afgedrukt met de slogan “Tomorrow belongs to those who can hear it coming”, wat werd gebruikt om het album te promoten.

Hugo Loves Bowie - Hugo Boss

De collectie haalt vooral inspiratie uit Bowie’s 1977-1979 ‘Berlin Trilogy‘ en zijn hitalbums ‘Low‘, ‘Heroes‘ en ‘Lodger‘. Bart de Backer, senior head of design van Hugo herenkleding, zei in een verklaring over de collectie: “David Bowie was een rebellengeest die het leven op zijn eigen voorwaarden leidde”, waaraan hij toevoegde: “Deze capsule biedt ons de mogelijkheid om de impact die hij op de wereld had en de waarden die we delen te vieren.”

De Hugo Loves Bowie-collectie is momenteel beschikbaar via de Hugo Boss-website, bij Hugo-winkels en geselecteerde retailers wereldwijd.

Hugo Loves Bowie - Hugo Boss

Post a Comment

#Volg ons op Instagram