TRAILER: Huiveringwekkende vervolgfilm ‘The Boy: Brahms’ Curse’ eind februari in de bioscoop

The Boy: Brahms’ Curse

TRAILER: Huiveringwekkende vervolgfilm ‘The Boy: Brahms’ Curse’ eind februari in de bioscoop

De huiveringwekkende vervolgfilm The Boy: Brahms’ Curse zal eind februari in de bioscoop verschijnen. Check nu de trailer van de horrorfilm.

De griezelige horrorfilm The Boy: Brahms’ Curse is in aantocht en zal in tegenstelling tot eerdere berichten, vanaf 27 februari in de bioscopen draaien. Het project is de opvolger van de bloedstollende film The Boy, uit 2016.

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich meedraagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen.

In The Boy: Brahms’ Curse keert regisseur William Brent Bell (The Devil Inside) met Katie Holmes in de hoofdrol terug naar het angstaanjagende landgoed Heelshire. Durf jij de film in de bioscoop te checken vanaf 27 februari 2020?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram