GIVEAWAY: Win de Australian Open met ‘AO Tennis 2’ voor PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch

AO Tennis 2

GIVEAWAY: Win de Australian Open met ‘AO Tennis 2’ voor PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch

GIVEAWAY: Win de Australian Open met de nieuwe tennisgame AO Tennis 2. Wij geven een aantal exemplaren weg voor de PS4 en Xbox One.

BIGBEN en Big Ant Studios hebben eindelijk AO Tennis 2 gelanceerd, de tweede game in de officiële game-serie van de Australian Open. Het tennisspel is nu verkrijgbaar voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Met welke tennisser ga jij de strijd aan?

AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australian Open-serie. De sportgame is ontwikkeld in samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat op 20 januari begint.

Game, set & match

In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode, of elk element van hun game aanpassen met de hooggeprezen content editor. Spelers kunnen henzelf en hun vrienden in de game plaatsen, of in de schoenen stappen van enkele van de grootste tennissterren ter wereld, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere.

Het videospel biedt ongekende diepgang en een uitgebreide reeks aanpassingsopties voor een op maat gesneden gameplay-ervaring. In de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode kun je niet alleen op de baan domineren, maar ook je reputatie verbeteren en je een weg naar de top spelen om een tennislegende te worden.

AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar voor pc, PS4™ Xbox One en Nintendo Switch.


AO Tennis 2WINACTIE AO Tennis 2

Wij geven een aantal exemplaren weg van de nieuwste AO Tennis-game voor de PlayStation 4. Wil jij winnen?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Aussie’, volg ons op Instagram en Facebook. Wie weet ontvang jij binnenkort jouw exemplaar!

Succes!

Meedoen kan tot 26 januari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram