Langverwachte ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’ heeft een releasedatum gekregen

house of the dragon datum serie

Langverwachte ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’ heeft een releasedatum gekregen

De langverwachte Game of Thrones-prequel ‘House of the Dragon’ heeft een releasedatum gekregen en draait om House Targeryan.

 

In een recent interview met Deadline onthulde Casey Bloys, President of Programming van HBO, de beoogde releasedatum voor de aanstaande Game of Thrones-prequel, getiteld House of the Dragon. “Mijn gok is ergens in 2022,” zei Bloys terwijl hij uitlegt dat de ontwikkeling van de show zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt en dat specifieker dan dit zijn lastig is. Het werk tussen George R.R. Martin en Ryan Condal is al begonnen, waarbij eerdere werken van de laatste onder meer Rampage en Hercules zijn.

Gericht op House Targeryan, ongeveer 300 jaar voorafgaand aan de tijdlijn van Game of Thrones, zal het verhaal gebaseerd zijn op Martin’s roman Fire & Blood, die meer licht werpt op de draken opvoedende voorouders van Daenerys Targeryan. Uitleggend dat “het een grote, gecompliceerde show is”, zei Bloys dat er momenteel nog geen castinginformatie is, maar showrunner Miguel Sapochnik en executive procuders Martin en Vince Gerardis – die allemaal hebben gewerkt aan de originele Game of Thrones-serie – zullen allemaal terugkeren om Condal te helpen met de show.

Fans van de serie moeten MANNENSTYLE in de gaten houden voor meer informatie. In de tussentijd kun je genieten van onze Noord-Ierland Game of Thrones-tourgids, die volledig draait om de prachtige filmlocaties. Naar verwachting zullen ook de nieuwe series hier (groten)deels worden opgenomen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram