GIVEAWAY: ‘Playing With Fire’ draait nu in de bioscoop en wij geven kaarten weg

Playing With Fire bioscoop win kaarten

GIVEAWAY: ‘Playing With Fire’ draait nu in de bioscoop en wij geven kaarten weg

De hilarische film Playing With Fire draait nu in de bioscoop en wij geven kaarten en merchandise weg. Doe jij mee met onze giveaway?

Sinds vorige week draait de komediefilm Playing With Fire in de bioscoop, met voormalig showworstelaar John Cena in de hoofdrol. Een stel stoere brandweermannen ontfermt zicht tijdens Kerst over een drietal kinderen. Al snel ontdekken ze dat voor deze kids zorgen moeilijker is dan een brand blussen.

Playing with Fire volgt een team forsgebouwde brandweerlieden. Nadat zij een een drietal weeskinderen weten te redden komen ze voor een morele kwestie te staan. Ze komen er namelijk achter dat de sociale dienst de kinderen wil opsplitsen, om ze vervolgens individueel naar verschillende pleeggezinnen te sturen. De brandweermannen proberen er vervolgens alles aan te doen om ze elkaar te houden.

De cast bestaat naast Cena uit comedian Keegan-Michael Key, oudgediende John  Leguizamo en Judy Greer. De film draait nu in de bioscoop.

Playing With Fire bioscoop win kaartenWINACTIE Playing With Fire

Win twee gratis bioscooptickets voor deze komediefilm. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘VUUR’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 19 januari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram