Stone Island’s Spring/Summer 2020 Collectie ontdek je in nieuw video-lookbook

stone island ss20 collectie lookbook-video

Stone Island’s Spring/Summer 2020 Collectie ontdek je in nieuw video-lookbook

De aankomende Stone Island SS20 Collectie zit vol technische snufjes. Ontdek het in de nieuw video-lookbook van het merk.

Stone Island presenteert enkele belangrijke elementen uit zijn nieuwe Spring/Summer 2020-collectie via diens recent onthulde SS20 lookbook-video. De video toont het nieuwste werk van Massimo Osti’s merk en highlight een verscheidenheid aan technical looks, waaronder bovenkleding, tops, broeken, laarzen en tassen.

In echte Stone Island-stijl, zijn de kleuren helder als resultaat van langdurige onderzoeksinspanningen naar het verven van kledingstukken, met stukken zoals een effen oranje 12408 overshirt met bijpassende 31403 cargo utility-broek.

Ook levert het Italiaanse label een heel scala aan lichte, gebreide stukken, compleet met de kenmerkende logo-versierde armband.  Opvallende stukken zijn onder meer de de 543B7 Hand-Sprayed Treatment  sweaters beschikbaar in “Orange Red” en “Blue Marine” – evenals bovenkleding in de vorm van een 42132 Naslan Light Watro Blouson in “Powder” en “Navy Blue”, die de traditionele trenchcoat-esthetiek opnieuw heeft bewerkt.

Een effen blauw jacket, geborduurde hoodies, klassieke logo-T-shirts in de kleuren “Rozenkwarts” en “Olijfgroen”, evenals een verscheidenheid aan nylon gevoerde nylon pufferjacks maken de Stone Island SS20-collectie compleet.

Bekijk de video-lookbook bovenaan en shop de collectie bij Stone Island-winkels en online.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram