TRAILER: Nieuwe beelden ‘Black Widow’ tonen meer van de Taskmaster

Black Widow trailer

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Black Widow’ tonen meer van de Taskmaster

De nieuwe Black Widow trailer toont meer van de Taskmaster, de nieuwste vijand binnen de Marvel Cinematic Universe.

Met de première van Black Widow in slechts een paar maanden, heeft Marvel Studios een nieuwe trailer de wereld in geholpen met epische nieuwe beelden van de grote slechterik van de film, Taskmaster.

Tegen het einde van de clip van anderhalve minuut, bevindt Black Widow (geportretteerd door Scarlett Johansson) zich in een gevecht tegen Taskmaster. Deze beelden geven ons het beste beeld van de tegenstander tot nu toe, inclusief het vernieuwde ontwerp van het personage en het iconische ‘T’-schild.

Tot op heden is niet bevestigd wie Taskmaster speelt. Rachel Weisz, die schittert als Red Room-trainer Melina, is naar verluidt in het geheim de schurk van de film, waarvan eerder werd gedacht dat het O-T Fagbenle van The Handmaid’s Tale was. De nieuwe clip geeft fans ook een kijkje in de reis van Natasha om Black Widow te worden, evenals een nieuwe blik op de Oscar-genomineerde Florence Pugh en haar personage Yelena Belova, plus David Harbour’s als Red Guardian.

De Black Widow trailer toont een preview op het eerste hoofdstuk van Marvel Cinematic Universe’s Phase 4 en de eerste stand-alone film voor de heldin. Het verhaal vindt plaats na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en de film verschijnt op 1 mei 2020 in de bioscoop. Johansson stapte voor het eerst in de rol van de dodelijke moordenaar in Iron Man 2 in 2010.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram