Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Flax”, “Linen” en “Cinder” lijken onderweg

YEEZY BOOST 350 V2 Linen

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Flax”, “Linen” en “Cinder” lijken onderweg

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 Flax, YEEZY BOOST 350 V2 Linen en YEEZY BOOST 350 V2 Cinder lijken onderweg.

YEEZY BOOST 350 V2 Linen

De ingang van het nieuwe jaar gaat wat betreft YEEZY niet onopgemerkt voorbij. Meerdere releases zijn al op komst en nu lijkt het erop dat de populaire adidas YEEZY BOOST 350 V2 sneaker ook nog eens in drie nieuwe uitvoeringen zal verschijnen.

De eerste variant binnen de aankomende serie is de “Linen”-look, met een lichtbruine Primeknit-bovenkant, compleet met alle details, zoals de bekende zijstreep die langs het middengedeelte van de zijkant loopt. Het bovenwerk wordt gecontrasteerd door een blauwgrijze sockliner, terwijl een bijpassende BOOST ingekapselde tussenzool met een rubberen buitenzoolsegment het ontwerp van de schoen afrondt.

De “Flax” colorway kiest voor meer tonale uitvoering, met lichtbruin op het Primeknit-bovenwerk, ook geaccentueerd door een post-geverfde monofilament zijstreep. De inlegzool en buitenzool op de schoen volgen dezelfde lichtbruine toon. De schoen is verhoogd met een lichtgrijze BOOST ingekapselde tussenzool gecombineerd met een lichtbruine rubberen buitenzool.

YEEZY BOOST 350 V2 Flax

Het Primeknit-bovenwerk van de “Cinder” is gekleed in een houtskoolkleurige toon, enigszins vergelijkbaar met de eerder gelanceerde ‘Triple Black’-iteratie. Een effen zwarte streep is te zien aan de mediale en laterale zijkanten, terwijl een BOOST-middenzool over de hele lengte, het lipje aan de achterkant bovenop een rubberen buitenzool en gele hielpods de algehele look afmaken.

Zowel de “Flax” als de “Linen” colorways van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 komen naar verluidt uit zonder het hiellipje. De “Cinder” komt met hiellipje.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Flax en Linen moeten € 200 kosten, en de Cinder € 220. Het trio sneakers zal naar verwachting ergens in het voorjaar van 2020 uitkomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 350 V2 CINDER COMING SOON FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 350 V2 – FLAX & LINEN COMING SOON FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram