Samsung presenteert robuuste smartphone die onder zware omstandigheden uitblinkt

Samsung Galaxy XCover Pro

Samsung presenteert robuuste smartphone die onder zware omstandigheden uitblinkt

Met de Samsung Galaxy XCover Pro is een nieuwe en zeer robuuste smartphone gepresenteerd die onder zware omstandigheden uitblinkt.

Samsung Galaxy XCover Pro

Werk je aan de frontlinie of laat je simpelweg vaak je telefoon vallen, dan hebben we goed nieuws voor je. Samsung heeft tijdens CES 2020 namelijk zijn meest robuuste smartphonemodel ooit onthuld, speciaal ontworpen voor mensen die onder zware omstandigheden werken.

Het apparaat draagt de naam Galaxy XCover Pro en heeft een militaire standaard 810-certificering, een IP68-classificatie om zijn weersbestendigheid te bewijzen en een belofte van het bedrijf dat het toestel bestand is tegen een val van 1,5 meter zonder behuizing.

Qua specificaties is de telefoon ook indrukwekkend. Hij wordt aangedreven door een 2 GHz octa-core Exynos 9611-processor, met 4 GB RAM en 64 GB opslag, die tot 512 GB kan worden uitgebreid via een micro-SD-optie. Het FHD+-scherm meet een comfortabele 6,3 inch en het heeft zelfs twee camera’s aan de achterzijde – een 25 megapixel camera voor algemeen gebruik en een acht megapixel groothoekcamera. Het belangrijkste van alles is dat de telefoon een verwijderbare batterij van 4.050 mAh heeft, zodat je deze eenvoudig kunt vervangen door een nieuwe wanneer je niet de luxe hebt om je telefoon op te laden.

Hoewel Samsung van plan is om de Galaxy XCover Pro voor zakelijk gebruik uit te brengen, heeft het bedrijf ook de intenties aangekondigd om het beschikbaar te maken voor individuele consumenten. Er is verder echter nog geen informatie beschikbaar over een mogelijke releasedatum of het prijskaartje, dus houd ons in de gaten voor meer updates rondom de Samsung Galaxy XCover Pro.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram