TRAILER: Premièredatum ‘Westworld’ Seizoen 3 eindelijk aangekondigd in nieuwe teaser trailer

westworld seizoen 3 hbo

TRAILER: Premièredatum ‘Westworld’ Seizoen 3 eindelijk aangekondigd in nieuwe teaser trailer

De premièredatum van Westworld Seizoen 3 is eindelijk aangekondigd in een nieuwe teaser trailer.

Sinds de bevestiging begin vorig jaar, heeft HBO nu eindelijk de premièredatum onthuld voor het langverwachte derde seizoen van Westworld. De datum is voor het eerst getoond in bovenstaande teaser trailer, die behoorlijk cryptisch wordt.

Na maanden van teasers, is de datum van terugkeer van de serie vastgesteld op 15 maart aanstaande. In de onthullende clip worden een menagerie van data en informatie over belangrijke gebeurtenissen in de wereld van Westworld getoond, waaronder politieke moorden, wereldoorlogen en iets dat “System Initiated” wordt genoemd. Het meest opvallende is dat de onheilspellende momenten van de nabije toekomst weleens apocalyptische rampspoed kunnen betekenen. Co-maker van de show, Jonathan Nolan, zei vorig jaar op San Diego Comic-Con dat het nieuwe seizoen gedeeltelijk is geïnspireerd door Blade Runner van Ridley Scott en zich zal richten op een dystopische toekomst.

Volgens een officieel persbericht van HBO is het derde seizoen “een donkere odyssee over het aanbreken van kunstmatig bewustzijn en de geboorte van een nieuwe vorm van leven op aarde.”

In het derde seizoen van de show zullen veel van de sterren terugkeren, waaronder Evan Rachel Wood als Dolores, Thandie Newton als Maeve, Ed Harris als de Man in Black, Jeffrey Wright als Bernard, Tessa Thompson als Charlotte en Luke Hemsworth als Stubbs. Nieuwkomers zijn Aaron Paul, wiens nieuwe personage Caleb te zien was in de trailer die werd gedeeld op de San Diego Comic-Con 2019.

Westworld seizoen 3 zal op 15 maart exclusief bij HBO te zien zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

03.15.20 #Westworld

Een bericht gedeeld door Westworld (@westworldhbo) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram