Een eerste blik op de Air Jordan 1 Hi ’85 “Varsity Red”

Air Jordan 1 Hi '85 Varsity Red

Een eerste blik op de Air Jordan 1 Hi ’85 “Varsity Red”

We hebben een eerste blik op de Air Jordan 1 Hi ’85 Varsity Red. De nieuwe sneaker van Jordan Brand komt uit in 23.000 paren.

Air Jordan 1 Hi '85 Varsity Red

De enorm populaire Air Jordan 1 van Jordan Brand staat op het punt zijn volgende fase in te gaan met de nieuwe Air Jordan 1 Hi ‘85, een natuurgetrouwe herschepping die in “Varsity Red” zal debuteren. Ga jij de nieuwe Jordans kopen?

De AJ 1 bestaat inmiddels al ruim dertig jaar en komt oorspronkelijk van de hand van basketballegende Michael Jordan. De high-top sneaker werd ontworpen in 1984 en was in die periode alleen beschikbaar voor basketballers. Eind ’84 werd de AJ 1 toch verkrijgbaar voor iedereen, en sindsdien zijn er talloze modellen en varianten van de bekende sneaker uitgebracht.

De nieuwe Air Jordan 1 Hi ’85 Varsity Red heeft een iets meer Retro look gekregen, vergeleken met de eerder gelanceerde sneaker van Nike. De sneaker beschikt over de bekende zwart met rode kleurverdeling en is gebaseerd op eerdere colorways zoals de ‘Varsity Red/White’. De Varsity Red and Black zal in maart in de winkel arriveren, maar let op, van deze sneaker zullen er slechts 23.000 paar verkocht worden.

Visueel interessant is dat de torenhoge kraag authentieke details biedt, evenals de hangtag – met een memorabele persfoto van MJ die naar de dunk toezweeft die later zou dienen als inspiratie voor het Jumpman-logo. Extra details bij de sneakers komen tevens in de vorm van bijvoorbeeld een getal tot 23.000 dat in de dustbag staat gegraveerd. Wanneer jij jouw setje AJ 1 sneakers koopt kun je dankzij dit detail zien welk paar van de 23K jij hebt bemachtigd. Een serienummer in feite.

De Air Jordan 1 Hi 85 wordt op 7 februari 2020 verwacht en de geschatte prijs van de sneaker is €200,-.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram