Purewhite maakt indruk met uitgebreide & tijdloze kledingcollectie

purewhite fw19 kleding

Purewhite maakt indruk met uitgebreide & tijdloze kledingcollectie

Purewhite maakt indruk met o.a. zijn laatste FW19 Collectie. Uitgebreid en tijdloos, heeft het Nederlandse merk voor elke man wat wils.

purewhite fw19 kleding

Eind 2019 publiceerden wij al dat labels van eigen bodem het beter dan ooit doen. Purewhite behoort binnen deze groep indrukwekkende Nederlandse merken zonder twijfel tot één van de smaakmakers. En alhoewel de Purewhite FW19-collectie inmiddels al enige tijd verkrijgbaar is, kunnen we ‘m begin 2020 eigenlijk niet negeren. Heb jij al een kledingstuk van het merk in je kledingkast?

Eigenlijk kan elke man bij de Purewhite webshop terecht voor een geslaagde sessie online shoppen. Het assortiment is enorm uitgebreid en beschikt over diverse stijlen die ook heel goed te combineren zijn. Van geruite overhemden en basic t-shirts tot distressed jeans en leren jacks, het lifestylemerk heeft het in huis.

Purewhite FW19

Opgericht in 2008, is het merk inmiddels al meer dan tien jaar actief in de kledingbranche. Deze waardevolle ervaring is duidelijk zichtbaar in de nieuwste FW19-collectie, die bol staat van de must have klassiekers. Maar vergis je niet, deze klassieke stijlen die iedereen in zijn garderobe moet hebben zijn innovatief vormgegeven en van premium kwaliteit. Tel hier de aantrekkelijke prijs bij op en je zou al snel kunnen concluderen dat je het liefst de gehele collectie in huis haalt voor het nieuwe jaar.

Absolute hoogtepunten binnen de laatste collectie van Purewhite zijn de meerdere soft check shirts. Deze overhemden in zachte stof beschikken over een tijdloze ruit en zijn in diverse kleuren beschikbaar, zoals navy, army green en black grey. Dat deze shirts perfect staan onder een leren biker jacket hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. En laat Purewhite nu net toevallig ook een aantal hele lekkere (faux) leren jackies in het assortiment hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@princeofjetset in our Leather Faux jacket #purewhitelifestyle

Een bericht gedeeld door PUREWHITE (@purewhite.official) op

Mocht je op zoek zijn naar jeans, spijkerjacks, knitwear of longline t-shirts, dan zit je bij het Nederlandse label ook helemaal goed. Mocht je fan zijn van de ruit, maar is een overhemd te koud, dan heb je zelfs een check hooded zip shirt binnen de FW19-serie. Over lage temperaturen gesproken, Purewhite heeft meerdere coltruien in het aanbod, in de basic kleuren zwart, wit en army green. Gaaf op een jeans, maar in de fijne viscose stof ook ideaal voor onder een colbert voor een meer formele look.

De jeans komen niet alleen in mooie wassingen, maar ook in ripped uitvoeringen. Mocht jij je iets extraverter en gedurfder kleden, dan hebben ze zelfs spijkerbroeken met kunstige prints. Steel je geheid de show mee. Liever bovenop iets meer opvallend? Check dan de denim painted spijkerjacks. Een paar grove sneakers eronder en je zit helemaal goed.

Aangezien de koude winterperiode nog wel even aanhoudt, kan het ook geen kwaad om de Purewhite-winterjassen te benoemen. Helemaal aangezien veel kleding uit de collectie momenteel in de sale is. Als je nu toeslaat dan kun je bijvoorbeeld een wool check jacket of parka zip jacket tegen korting bemachtigen. Een speciale vermelding krijgt trouwens de Purewhite puffer down fur jacket, die weliswaar niet in de sale is, maar wel heel lekker is voor de immer lopende wintermaanden.

Als je jouw t-shirts, broeken, jassen en overhemden in de winkelmand hebt geplaatst, vergeet dan niet nog even de accessoires te checken. Purewhite heeft namelijk ook een uitgebreid aanbod als het gaat om sieraden, caps, waist bags en zelfs telefoonhoesjes. De feestdagen zitten er misschien net op, maar deze kleine items kun je jezelf natuurlijk altijd cadeau doen.

Shop snel jouw favorieten uit de FW19-collectie en stay tuned voor de aankomende Spring/Summer 2020-collectie.

Purewhite FW19

Longline Rib T-shirt Black

Purewhite FW19

Denim Painted Jacket Blue

Purewhite FW19

The Jone 203 Printed Artworks Jeans Blue

Purewhite FW19

Leather Faux Fur Jacket Black

Purewhite fw19

Wool Check Jacket Navy Red

Purewhite FW19

Soft Check Shirt Army

Purewhite FW19

The Jone 343 Damaged Blue

Purewhite FW19

Knitted Mock Neck Jumper Black

Purewhite FW19

Check Hooded Zip Shirt Black Blue

Purewhite FW19

Waist Bag Neon Yellow

Purewhite FW19

Reversed Logo Rib Cap Black

Purewhite FW19

Logo Cuff Bracelet Silver

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram