TRAILER: Na meer dan twee jaar wachten is er een nieuwe ‘The New Mutants’ trailer

The New Mutants trailer 2020

TRAILER: Na meer dan twee jaar wachten is er een nieuwe ‘The New Mutants’ trailer

Een nieuwe The New Mutants trailer is na meer dan twee jaar wachten opgedoken. Ga jij de nieuwe Marvel-film in de bioscoop kijken?

Het is meer dan twee jaar geleden dat we voor het laatst een trailer zagen voor de aankomende superheld-horrorfilm van 20th Century Fox, The New Mutants. De release van de film is meerdere keren vertraagd, maar na de aankoop door Disney van 20th Century Fox’s Marvel-rechten, staat The New Mutants nu gepland voor een release in april 2020.

De komende film wordt de laatste aflevering van de huidige X-Men-filmfranchise, die niet bepaald geweldige recensies kreeg nadat The Dark Phoenix vorig jaar zijn debuut maakte.

Het verhaal van deze film is geïnspireerd door ‘The Demon Bear Saga’, het meest populaire verhaal over nieuwe mutanten, en toont hoe de tieners gevangen zitten in een geheime faciliteit en vechten om in leven te blijven. De verkoop van 20th Century Fox aan Disney, met de plannen om de X-Men te integreren in het Marvel Cinematic Universe volop in leven, betekent dat de twee voorgestelde vervolgfilms op The New Mutants waarschijnlijk niet zullen gebeuren.

De cast van de film bestaat uit onder andere Anya Taylor-Joy als Magik, Maisie Williams als Wolfsbane, Charlie Heaton als Cannonball, Henry Zaga als Sunspot, Blu Hunt als Mirage en Alice Braga als Cecilia Reyes. Check The New Mutants begin april 2020 in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door New Mutants (@newmutantsfilm) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram