TRAILER: Netflix toont eerste teaser ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 2

Narcos: Mexico Seizoen 2 teaser

TRAILER: Netflix toont eerste teaser ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 2

Een eerste Narcos: Mexico Seizoen 2 teaser is door Netflix onthuld en toont de mogelijke neergang van Felix. Ga jij de serie komende maand kijken?

In navolging van de originele serie gericht op de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, volgde vorig jaar een eerste seizoen van de Mexicaanse spin-off. Nu heeft Netflix een teaser uitgebracht voor het vervolgseizoen van Narcos: Mexico, nadat eerder bekend werd dat de serie volgende maand te zien zal zijn.

Nadat Guadalajara-kartbaas Félix Gallardo (Diego Luna) de strijd met de DEA en undercoveragent Enrique “Kiki” Camarena (Michael Peña) aanging, zien we dat niemand onaantastbaar is, zelfs Félix niet. Nu moet Gallardo de Amerikaanse regering en de gevolgen van zijn acties tegen de DEA vermijden, terwijl hij geconfronteerd wordt met mogelijk verraad vanuit zijn eigen organisatie. Dit thema wordt in de nieuwe teaser geïllustreerd door Gallardo en zijn manschappen aan een grote eettafel te tonen, enigszins lijkend op het Laatste Avondmaal. Onder de tafel, uit het zicht van de glimlachen en de grappen aan tafel, zien we dat iedereen een pistool op elkaar richt.

Narcos: Mexico seizoen 2 gaat op 13 februari in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram