Nieuwe Prada x adidas Superstar sneaker collabo is uitgelekt

Prada x adidas Superstar 2020

Nieuwe Prada x adidas Superstar sneaker collabo is uitgelekt

Een nieuwe Prada x adidas Superstar sneaker collabo is uitgelekt en een serie van drie lijkt onderweg. Uiteraard ook vervaardigd in Italië.

In november jl. lanceerden adidas en Prada in een onverwachte samenwerking een “Optic White“-vertolking van de Superstar. Hoewel de gezamenlijke inspanning slechts twee maanden geleden werd onthuld, lijkt het erop dat beide merken nu zijn herenigd voor drie nieuwe kleurvarianten van het klassieke silhouet.

Gelekt door @py_rates_, wordt gesuggereerd dat de Superstars beschikbaar zullen zijn in de kleuren “Wit/Zwart”, “Zwart/Wit” en “Zilver/Zilver”. Net als de vorige release worden de schoenen gemarkeerd met “Made in Italy”, een knipoog naar de premiumkwaliteit van Prada. Daarnaast zal ook het logo van het luxe modehuis op het achterste gedeelte van de schoen verschijnen. Andere plekken waar branding te vinden is, zijn de binnenzool en bij de tong, samen met het trefoil-logo van adidas met “Prada”. Hoewel luxe materialen in elk model van toepassing zijn, blijft de originele vorm van het model intact.

Hoewel de exacte releasedata voor de nieuwe Prada x adidas Superstar-uitvoeringen nog niet bekend zijn, zal de nieuwe samenwerking naar verwachting in maart beschikbaar zijn voor $ 450.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram