Sony verrast tijdens CES 2020 en onthult Vision-S Sedan

Sony Vision-S CES 2020

Sony verrast tijdens CES 2020 en onthult Vision-S Sedan

De Sony Vision-S Sedan is de nieuwe conceptauto van het elektronicabedrijf en verrast tijdens CES 2020. Check hieronder de video.

Sony heeft een nieuw voertuig onthuld. Getoond tijdens de CES 2020, komt de nieuwe conceptcar in de vorm van een slanke sedan en draagt hij de naam Vision-S. Hoewel dit nieuws zeker een verrassing voor velen is, heeft Sony in werkelijkheid een lange staat van dienst als het gaat om het openstellen van nieuwe productcategorieën voor zijn aanbod, zoals mobiele telefoons, camera’s en zelfs de beruchte Walkman.

Volgens bronnen heeft het technologiebedrijf voor de bouw van de Vision-S samengewerkt met zwaargewichten uit de industrie, zoals Continental, Bosch, Genetex, Magna en Nvidia. Het is echter niet helemaal duidelijk of dit betekent dat het Japanse bedrijf zich zal wagen aan autoproductie. Bronnen hebben in plaats daarvan gespeculeerd dat het prototype van Sony een manier kan zijn om aan te tonen hoe het nieuwe technologieën aan autofabrikanten kan leveren, vergelijkbaar met hoe Apple‘s nieuwste iPhone Pro momenteel de camerasensoren van Sony gebruikt. Bovendien merkt de korte “conceptfilm” van Sony op dat “deze inhoud en dit prototype voertuig zijn bedoeld om onze toekomstige concepten te illustreren.”

Sony ziet de auto van de toekomst duidelijk als een nieuwe ruimte voor entertainment en daarom is een 360-graden audiosysteem ontwikkeld dat passagiers en bestuurde zal onderdompelen in geluidsgolven. Het dashboard is voorzien van een groot breedbeeldscherm en in totaal houden 33 sensoren (camera’s) de binnen- en buitenkant in de smiezen. De twee 272 pk elektromotoren komen van het Canadese Magma en zijn goed voor een 0-100 km/u-tijd van 4,8 seconden en een topsnelheid van 240 km/u.

Waarschijnlijk zal deze Sony Vision-S nooit op de markt verschijnen, maar hij is fraai!

Sony Vision-S CES 2020

Post a Comment

#Volg ons op Instagram