De aankomende adidas YEEZY 700 V3 “Black” sneaker in beeld

adidas YEEZY 700 V3 Black

De aankomende adidas YEEZY 700 V3 “Black” sneaker in beeld

De eerste beelden van een gedragen adidas YEEZY 700 V3 Black sneaker zijn verschenen. Ga jij de nieuwe YEEZY sneaker kopen?

 

adidas YEEZY 700 V3 BlackIn navolging van de release van de “Azael” colorway, lijkt nu ook de release van een “Black”-versie van de adidas YEEZY 700 V3 op komst. De nieuw gelekte beelden tonen niet alleen een render, maar tevens de nieuwe YEEZY sneakers on-foot.

De aankomende adidas YEEZY 700 V3 Black colorway heeft een bovenwerk van een gestreepte monofilament, technische meshbasis, inclusief zwarte en grijze tonen geaccentueerd door een RPU dynamische cage-overlay. Extra details op het bovendeel komen in de vorm van een suède neus en een traditioneel vetersysteem dat de hi-vis reflecterende details op de tong iets verdoezelt. De strakke look blijft behouden, plus we zien tevens een zwarte neopreen sok die comfortabel zit. De schoen is verhoogd met een tussenzool van EVA-schuim, ingekapseld in een zwarte polyurethaan schaal, gecombineerd met een bijpassende rubberen buitenzool.

Naar verluidt geprijsd op € 200, zal de adidas YEEZY 700 V3 Black naar verwachting ergens in het voorjaar van 2020 via YEEZY Supply en bij geselecteerde retailers uitkomen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram