TRAILER: Eerste trailer van Christopher Nolan’s ‘TENET’ is gevuld met tijdmanipulatie en spionage

tenet trailer christopher nolan

TRAILER: Eerste trailer van Christopher Nolan’s ‘TENET’ is gevuld met tijdmanipulatie en spionage

Eerste trailer van Christopher Nolan’s TENET is gevuld met tijdmanipulatie en spionage. Met o.a. John David Washington, Robert Pattinson & Michael Caine.

Er waren tot nu toe niet veel details over de aanstaande film TENET van Christopher Nolan opgedoken. Warner Bros. heeft nu echter eindelijk de eerste volledige trailer gedeeld voor het langverwachte project met John David Washington (BlacKkKlansman) en Robert Pattinson.

Net als de destijds gelekte teaser, tonen de visuals de hoofdrolspeler van de film, geportretteerd door Washington, die in het diepe terecht komt als hij aan een missie begint om de derde Wereldoorlog te voorkomen. Het wordt al snel duidelijk dat dit erger kan worden dan een nucleaire holocaust. Het ziet er ook naar uit dat tijdmanipulatie een grote rol zal spelen in de film, aangezien scènes van auto-ongelukken en gebeurtenissen omgekeerd worden getoond. De trailer bevat tevens muziek van Ludwig Göransson, de Oscar-winnende componist achter de soundtrack van Black Panther. De IMDB-specificatie beschrijft de film als “een actie-epos rond internationale spionage, tijdreizen en evolutie.”

De komst van de trailer werd geplaagd via de sociale media-accounts van TENET, waarop het logo van de film draaide als een klok en stopte op een paar specifieke nummers: 19-12-19.

Deze film zal de elfde creatie van Nolan betekenen, die voor het laatst cinefielen verwende met Dunkirk. Samen met Washington en Pattinson spelen in de film ook Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh en Elizabeth Debicki.

Half juli 2020 verschijn TENET in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram