Betaalbare zakelijke auto’s die meteen indruk maken

betaalbare zakelijke auto's

Betaalbare zakelijke auto’s die meteen indruk maken

Zijn er betaalbare zakelijke auto’s die meteen indruk maken? Jazeker! En wij hebben een aantal hiervan voor je op een rij gezet.

betaalbare zakelijke auto's

Als ondernemer is de zakelijke auto die je rijdt een weerspiegeling van hoe succesvol je bedrijf is. Wil je een grote marketingopdracht scoren, maar zien ze je aan komen rijden in een Volkswagen Golf uit 2010, dan wordt de kans al een stuk kleiner dat je de opdracht zult binnenhalen. Wie groot wilt winnen zal groot moeten inzetten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je als ondernemer een onverantwoord bedrag moet uitgegeven aan een zakelijke auto.

Door slimme keuzes te maken kun je de indruk achterlaten die je bedrijf naar een hoger niveau tilt tegen een betaalbare prijs. Om je verder op weg te helpen geven wij 3 handige tips en belichten wij 3 zakelijke auto’s die voor de gemiddelde ondernemer goed te betalen zijn.

Tip 1: Kies voor financial lease

Wanneer je met een nieuwe auto de dealer uitrijdt verliest deze al 30% van zijn waarde. Wil je een auto rijden die indruk maakt dan liggen er kansen wanneer je occasion zakelijk leaset. Met financial lease kun je een tweedehands koopauto afnemen als leaseauto. De koopprijs wordt dan omgezet naar een maandelijkse leaseprijs waar je een gedeelte rente bovenop betaalt. Kies je voor een auto uit 2017 of 2018 met wat kilometers op de teller kun je een erg mooie auto leasen voor onder de €300 per maand.

Tip 2: Maak gebruik van de aftrekposten

Kies je voor financial lease dan mag de zakelijke auto als kostenpost worden vermeld op de balans van je bedrijf. Daarnaast kun je ook nog eens de BTW terugvragen die je over de auto betaalt. Hiermee ben je met zakelijk leasen een heel stuk voordeliger uit wanneer je dit als particulier zou doen.

Tip 3: Overweeg elektrisch te leasen

Om nog voordeliger uit te zijn kun je kiezen voor elektrisch rijden. Zo betaal je tot eind 2024 geen wegenbelasting voor elektrische auto’s, heb je in 2020 slechts 8% bijtelling over je privé kilometers in plaats van 22% en ben je veel goedkoper uit met elektrisch tanken. Het financial leasen van een elektrische auto brengt dus enorm veel voordeel met zich mee.

3 Betaalbare zakelijke auto’s

En dan nu waar je op gewacht hebt. Welke auto’s zijn interessant om te leasen? Hieronder vind je 3 toppers waar je direct indruk mee maakt.

1.    Hyundai IONiQ

Voor rond de €300 per maand kun je een Hyundai IONiQ uit 2017 financial leasen met zo’n 35.000km op de teller. Deze auto heeft een strak design en heeft de uitstraling van een auto in een hoger segment. Daarnaast is de auto ook nog eens elektrisch waardoor je de voordelen van financial lease hebt en de kortingen die je krijgt op elektrisch rijden. Met deze auto scoor je dus op elk vlak.

Betaalbare zakelijke auto’s

2.    Hyundai Kona

Een goede tip om meer indruk te maken is: Ga hoger rijden. De Hyundai Kona is een compacte SUV met een geweldige uitstraling en de laatste technische snufjes. Met zijn felle kleuren en modern design is deze auto een echte blikkenvanger. Rond de €275 p/m kun je een Hyundai Kona uit 2018 zakelijk leasen met zo’n 25.000km op de teller.

Betaalbare zakelijke auto’s

3.    Audi A3

Wil je graag één van de topmerken leasen? De Audi A3 is al jarenlang de best verkochte Audi en is enorm populair onder het zakelijk segment. Wil je ‘one of the boys ‘ zijn is dit dus een uitstekende keuze. Kijk je voor een A3 uit 2017 met 75.000km op de meter betaal je rond de €280 per maand aan financial lease. Audi’s kunnen met gemak 300.000km rijden dus je zult er nog jarenlang indruk mee kunnen maken.

Betaalbare zakelijke auto’s

Nu heb je alle informatie die je nog hebt om een van de betaalbare zakelijke auto’s aan te schaffen. Kom je aanrijden in één van deze auto’s, dan weet je dat de opdracht al voor een groot deel binnen is.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram