Met deze simpele kerstcadeautips voor de gentleman slaag je altijd

Met deze simpele kerstcadeautips voor de gentleman slaag je altijd

Op zoek naar simpele kerstcadeautips voor de gentleman? Wij hebben ter inspiratie een aantal opties op een rij gezet!

kerstcadeautips voor de gentleman

Het perfecte kerstcadeau vinden voor de gentleman is een leuke opdracht. Er zijn namelijk talloze fraaie hebbedingen die origineel zijn om te geven en bijzonder prettig om te krijgen. Van retro platenspelers tot een shaving kit, laat je hieronder inspireren.

Om op je eigen lijstje te zetten of om cadeau te doen, deze kerstcadeautips zijn een safe bet. Bedenk goed of degene het niet al heeft en, zo niet, haal het snel in huis voor onder de boom.

Een mooie whisky

Een mooie single malt is natuurlijk het perfecte geschenk voor onder én bij de boom. Een knisperende haard, een mooie sigaar en een goede vintage whisky. Beter wordt de kerst niet!

Shaving kit

Elke man scheert zich, of het nu man scaping is of volledig de boel eraf. Dit betekent dat een luxe scheerset altijd welkom is! Zorg er wel voor dat je kiest voor bijvoorbeeld een complete en luxe set die gemakkelijk mee kan op reis.

Design wijnglazen

Elke gentleman lust wel een mooi glaasje rood. Nu kun je natuurlijk een fraaie fles rode wijn schenken, maar hoe gaaf is het om unieke wijnglazen in bijzonder design de krijgen? Maak het geheel nog meer speciaal door de glazen te laten graveren met de naam van de ontvanger.

Secrid wallet

Het betaalverkeer heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Contant geld verdwijnt steeds meer uit de portemonnee, aangezien de steeds eenvoudiger wordt door het contactloos betalen. Daarnaast worden rij- en identiteitsbewijzen ook al enige tijd in pasvorm uitgebracht. Secrid heeft goed op deze ontwikkelingen ingespeeld met een lijn producten die je (betaal)passen beschermt. Wie doe jij de Secrid wallet cadeau?

Sjaal & handschoenen

Een chique sjaal en handschoenen zijn in de winter onmisbaar voor de gentleman. En ter afwisseling kunnen we er eigenlijk niet genoeg van hebben! Een setje zwart, een setjes rood en een setje grijs mogen eigenlijk niet ontbreken. Welke kleur wil jij cadeau geven of krijgen?

kerstcadeautips voor de gentleman

Platenspeler

De platenspeler is al enkele jaren geleden herontdekt, maar is nog altijd uniek om te geven en te krijgen. De kwaliteit van muziek is in de loop der tijd niet altijd beter geworden, waardoor onze waardering voor oudere muziek alleen maar is gegroeid. En laten er nu net van oude muziek nog heel veel mooie platen in omloop zijn. Een muzikaal cadeau!

Massage en gezichtsbehandeling

De laatste binnen onze kerstcadeautips voor de gentleman, maar zeker niet minste, zijn de massage en de gezichtsbehandeling. Uiteraard kun je deze los van elkaar vragen of schenken, maar er is niks mis met een middagje of avond je lekker laten masseren, waarna ook je gezicht weer fris laat maken. Voel je kiplekker met dit cadeau en straal dat ook uit na de feestdagen!

Welk van deze kerstcadeautips voor de gentleman spreekt jou het meest aan?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram