‘Narcos Mexico’ keert terug op Netflix met een tweede seizoen

narcos mexico seizoen 2 trailer

‘Narcos Mexico’ keert terug op Netflix met een tweede seizoen

Narcos Mexico seizoen 2 is onderweg naar Netflix en de jacht op Félixe Gallardo gaat onverstoord door. Ga jij februari 2020 kijken?

narcos mexico seizoen 2 trailer

Zoals vorig jaar te zien in de finaleaflevering van seizoen één, eindigde Narcos Mexico in een ware cliffhanger. Felix Gallardo’s moordaanslag op Kiki leidde tot operatie Leyenda, het grootste DEA-moordonderzoek in de geschiedenis. Seizoen twee staat nu voor de deur, en het lijkt erop dat we verder gaan waar seizoen één was geëindigd.

Netflix heeft de premièredatum van de show onthuld en heeft tevens meer details bekendgemaakt omtrent de cast en het plot voor Narcos Mexico seizoen 2.

De komende serie vervolgt het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo, gespeeld door Diego Luna, leider van het Guadalajara-kartel. Walt Breslin (Scoot McNairy), van wie we aan het einde van seizoen één een glimp opvangen, zal de rol van Kiki overnemen tijdens zijn jacht op Félix Gallardo. Netflix beschrijft Breslin als “een verharde DEA-agent wiens methoden niet altijd volgens het boekje zijn.”

De show speelt zich af in het midden van de jaren ’80 en beoogt enkele van de belangrijkste gebeurtenissen te beschrijven die hebben bijgedragen aan de huidige staat van de oorlog tegen drugs. Volgens Netflifx toont seizoen 2 hoe “Félix Gallardo’s superkartel versplintert onder zijn eigen donkere gewicht en de sociale en politieke verschuivingen binnen Mexico, zorgend voor de meest brutale corruptie onder een wanhopige regering. Ondertussen leidt de Amerikaanse poging om wraak te nemen op de executie van Kiki Camerana hen verder weg van alle hoop op gerechtigheid. De cyclus van geweld raast voort.”

Narcos Mexico seizoen 2 staat gepland voor 13 februari 2020.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram