Kom de winter door met de Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie en Check Capsule collectie

Rains AW19 Check Capsule collectie

Kom de winter door met de Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie en Check Capsule collectie

Kom de winter door met de Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie en de Rains AW19 Check Capsule collectie. Welke jas wil jij hebben?

Jassen uit de Rains Thermal Metamorfose & Rains AW19 Check Capsule

Scandinavisch kledingmerk Rains heeft een fraaie reputatie opgebouwd als dé leverancier van tegen regen beschermende jassen. Met de winter officieel in het zicht, zijn het echter hun winterjassen die momenteel de aandacht trekken. Maak kennis met de Rains Thermal Metamorfose collectie en de Rains AW19 Check Capsule collectie.

Beide collecties winterjassen en -accessoires zijn herkenbaar op hun eigen manier. De Metamorfose-lijn brengt ons een serie tijdloze puffer jassen en padded jassen die gemakkelijk formeel en informeel kunnen worden gedragen. Draag het over een kostuum of rock je nieuwe oversized sneakers eronder. De Check Capsule-lijn op diens beurt is voorzien van een meer traditioneel ogende ruit, de tartan, die we eveneens zien terugkomen op puffer jassen.

De renaissance van ruiten is hier. Gebruikmakend van kenmerkende silhouetten, introduceert Rains een AW19 capsule collectie gewijd aan ruiten, waarbij twee nieuwe, exclusieve tartans worden verkend: Check Beige en Check Charcoal.

Rains’ versie van deze collectie oogt aanvankelijk traditioneel, maar het onderscheidende glanzend PU, de mistige TPU en nieuwe silhouetten zorgen voor een moderne touch. De gecureerde selectie van waterdichte modellen is afkomstig uit alle drie de categorieën van Rains outerwear. Zo zien we de Essential, Transitional en Thermal, waardoor de collectie in feite voor elk seizoen van het jaar geschikt is. De Check Capsule collectie bevat bovendien ook twee tassen: de nieuwe bijpassende Box Bag en fan favorite Weekend Bag.

De Rains AW19 Check Capsule collectie is nu verkrijgbaar vanaf €27 voor de Check Boonie Hat tot €365 voor de Check Puffer Coat.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Rains AW19 Check Capsule collectie

Rains AW19 Check Capsule collectie

Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie

De Thermal-collectie bestaat uit geïsoleerde bovenkleding ontworpen vanuit Rains‘ waterdichte universum. De collectie is geworteld in een twee-in-één functionaliteit, waarbij elk thermische kledingstuk is verpakt in Rains’ waterdichte PU-stof en is gevuld met veerloze isolatie.

Elke stijl is ontworpen als een ode aan klassieke silhouetten en uitgevoerd binnen het bekende design-dna van Rains. Dankzij de toepassing van de nieuwste innovaties in regenkleding-technologie, heeft elke jas uit de Rains AW19 Thermal-collectie een responsieve PU-shell met huidachtige poriën die lucht naar buiten toelaat, maar die het binnendringen van water en wind tegenhoudt.

De geïsoleerde Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie collectie, die zo is ontworpen dat de vele elementen van de winterse maanden kunnen worden bestreden, is nu verkrijgbaar vanaf €225 voor de Padded Coat tot €400 voor de Long Puffer Jacket.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie

Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie

Rains AW19 Thermal Metamorfose collectie

Rains AW19 Puffer Capsule collectie

Mocht de puffer-stijl nu helemaal in jouw straatje passen, ontdek dan ook de Rains AW19 Puffer Capsule collectie. Dit is de allereerste exclusieve puffer-capsulecollectie van het merk, die bestaat uit zes modellen van waterdichte puffers, waaronder de nieuwe Puffer Coat en Puffer Vest. Ook Zien we puffers in de vorm van tassen en waterdichte hoofddeksels.

Rains AW19 Puffer Capsule

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram