Four Seasons biedt ‘s werelds duurste vakantie per privévliegtuig voor $270k per persoon

Four Seasons biedt ‘s werelds duurste vakantie per privévliegtuig voor $270k per persoon

Four Seasons biedt ‘s werelds duurste vakantie. Voor $270k per persoon ga je in drie weken in een privévliegtuig de wereld rond.

four seasons Remote Wonders Tour

Nee, goedkoop is het niet, maar de vakantietrip die Four Seasons aanbiedt is toch wel iets bijzonders. De mega-exclusieve Remote Wonders-tour belooft gasten namelijk een sprankelend bezoek aan 7 landen als onderdeel van een sensationele 20-daagse ‘privéjet-ervaring’.

De luxe reis wordt aangeprezen als een ‘nieuwe verrijkende reis’ en begint met een op maat gemaakte A321neo-jet, die plaats biedt aan 48 gasten, die kunnen plaatsnemen in even zoveel Italiaanse handgemaakte “op maat gemaakte stoelen” met 200 cm aan “persoonlijke ruimte”.

De reis begint in Dubai en vervolgt zijn weg naar Vietnam, Cambodia, Thailand, Seychelles, Tanzania’s Serengeti en Rwanda, goed voor een totaal van 19.000 kilometer. Als onderdeel van de ervaring krijgen gasten de kans om de oude steden Hoi An, Angkor Wat en Chiang Mai of Chaing Rai te verkennen, de bamboebossen van Rwanda te bezoeken en uiteindelijk naar de prachtige stranden van de Seychellen te gaan. Een 24/7 persoonlijke conciërge, een toegewijde reisplanner, een bagageconciërge, een arts en een chef-kok aan boord voorzien in elke wens van van de gasten.

Volgens Four Seasons zorgt de reis voor “gepersonaliseerde avonturen op elke bestemming en een nog meer buitengewone ervaring in de lucht”. De Remote Wonders-tour kost $ 270.000 per persoon en vindt plaats van 31 december 2020 tot 20 januari 2021.

four seasons Remote Wonders Tour angkor wat

four seasons Remote Wonders Tour seychellen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram