Bugatti onthult met koolstofvezel beklede Chiron Noire Sportive & Noire Élégance

Bugatti Chiron Noire Sportive & Bugatti Noire Élégance

Bugatti onthult met koolstofvezel beklede Chiron Noire Sportive & Noire Élégance

Een met koolstofvezel beklede Bugatti Chiron Noire Sportive & Noire Élégance is onthuld. De limited edition kost $3,3 miljoen.

Bugatti Chiron Noire Sportive & Bugatti Noire Élégance

Bugatti heeft twee zeer gelimiteerde edities van zijn Chiron-hypercar onthuld, de Noire Sportive en Noire Élégance. Het nieuwe aanbod is beperkt tot slechts 20 exemplaren elk, waarbij beide uitgaven zijn bekleed met koolstofvezel en zichtbare invloed van de eenmalige La Voiture Noire van het merk.

De Chiron Noire Élégance beschikt over een glanzende carrosserie van koolstofvezel naast matgepolijste aluminium buitenspiegels en C-vormige carrosseriepanelen die synoniem zijn aan de hypercar. Verder evolueert Bugatti zijn iconische hoefijzergrille door met een nieuw kubusvormig gaasontwerp met een Macaron-embleem in zilver en zwart email. Nieuwe wielen en remklauwen, evenals “Noire” opschrift op de zijpanelen, maken de buitenkant van deze one-of-20-editie compleet.

In de Noire Élégance vinden gelukkige kopers een passende zwarte afwerking met aluminium en zijdemat details, evenals een extra koolstofvezel insigne ingelegd in de middenarmsteun. De Chiron Noire Sportive verheft het donkere thema met zichtbaar koolstofvezel in een matzwarte afwerking naast de C-vormige kenmerkende lijn, de wielen, voorspoiler en radiatorrooster, allemaal netjes afgewerkt in matzwart.

De prijs van elke limited-edition Chiron begint bij $ 3,3 miljoen. Zij die een standaard 1500 PK Bugatti Chiron Sport op bestelling hebben, kunnen upgraden naar de Noire-pakketten voor een extra $ 110.000. De leveringen van de Bugatti Chiron Noire Sportive & Noire Élégance beginnen in het tweede kwartaal van 2020 en geïnteresseerden kunnen online meer te weten komen.

Bugatti Chiron Noire Sportive & Bugatti Noire Élégance

Post a Comment

#Volg ons op Instagram