In stijl reizen met de luxe Thule Revolve bagagecollectie

Thule Revolve

In stijl reizen met de luxe Thule Revolve bagagecollectie

De luxe Thule Revolve bagagecollectie werd dit jaar gelanceerd en is ideaal voor businesstrips en verre vakanties. Welk formaat koffer heb jij nog nodig?

Thule Revolve

Met de kerstdagen op komst profiteren velen van de vrije dagen door er even tussenuit te gaan. Een stedentrip of zelfs een verre reis maken is natuurlijk heerlijk tijdens de koude winter, dus met liefde pakken we onze koffers zo snel mogelijk in. En dan het liefste een set luxe koffers, zodat we in stijl en comfortabel kunnen reizen.

Geen enkele reiziger en vakantieganger zal het ontkennen, goede bagage is essentieel voor een comfortabele reis. De introductie van de Thule Revolve hardcase collectie eerder dit jaar was dan ook een welkome optie. De twee vorige reisbagagecollectie van het Zweedse merk waren beiden prijswinnend, waarmee de lat voor deze nieuwste collectie nog hoger kwam te liggen.

De nieuwe exclusieve Revolve-hardcaselijn van Thule is dan ook perfect voor hen die veel reizen en waarde hechten aan hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Thule Revolve bagagecollectie biedt first-class ervaring

Thule RevolveOmdat de Thule Revolve-lijn is voorzien van het unieke 8-wheelsysteem in combinatie met extra grote achterwielen en kleinere voorwielen, rollen de koffers altijd soepel en geruisloos over elk terrein.

Of je de koffers nu naast je of achter je aan hebt tijdens het reizen, het 8-wheelsysteem met vier dubbele wielen zorgt voor stabiliteit en manoeuvreerbaarheid. Zodoende zijn de reiskoffers niet alleen ideaal voor vakantiegangers, maar ook voor bijvoorbeeld zakenreizigers.

Sterk, duurzaam en veilig

De Revolve-collectie is gemaakt in Europa en bestaat uit 100% polycarbonate. Mede dankzij dit materiaal is de volledige lijn licht van gewicht, waarbij de luxe afwerking er bovendien voor zorgt dat de bagage lang meegaat. Thule RevolveDit is bijvoorbeeld te danken aan de extra bescherming bij de hoeken, het sterke frame en het versterkte voorpaneel.

Thule heeft zijn Revolve-koffers voorzien van TSA-sliten en versterkte ritsen, waarbij deze laatste eigenschap inhoudt dat de ritsen niet kunnen worden doorboord dankzij een binnenframe. De beveiliging van de koffers is dus uitstekend te noemen.

Ruimte zat

De Thule Revolve-bagagelijn beschikt over maximale ruimte door space-saving design. Het Scandinavische bagagemerk heeft in het ontwerpproces veel aandacht besteedt aan de bescherming van de binnenkant. Zo zijn alle spullen nu goed beschermd door het vilten binnenwerk, dat zowel de inhoud op diens plek houdt als de ruimte in de koffer maximaliseert. Tel hier de kleinere voorwielen van de Thule Revolve koffers bij op en er is nog meer extra ruimte.

Thule Revolve kopen

De Revolve-lijn bestaat uit vier formaten koffers, variërend in prijzen van € 399,95 tot € 549,95. Momenteel zijn ze verkrijgbaar ins drie kleuren; Black, Blackest Blue en Raven Grey.

Bekijk ze hieronder:

  • Thule Revolve Global Carry-On 55cm (22”) || €399,95
  • Thule Revolve Wide-body Carry-On 55cm (22”) || €429,95
  • Thule Revolve Luggage 68cm (27”) || €479,95
  • Thule Revolve Luggage 75cm (30”) || €549,95

Verkooppunten voor de Thule Revolve-collectie bij jou in de buurt vind je hier.

Thule Revolve

Post a Comment

#Volg ons op Instagram