Een eerste blik op de mogelijke Off-White x Air Jordan 5 sneakers

Off-White x Air Jordan 5

Een eerste blik op de mogelijke Off-White x Air Jordan 5 sneakers

De eerste beelden van de mogelijke Off-White x Air Jordan 5 sneakers zijn online gelekt. De releasedatum zou tijdens 2020 NBA All-Star Weekend zijn.

Off-White x Air Jordan 5

Nadat Virgil Abloh‘s release van de Off-White x Nike Dunk Lows meerdere malen aan bod is gekomen, hebben we nu meer geruchtmakende info over de mogelijke samenwerking met Jordan Brand. Wat vind jij van de eerste potentiële look?

De eerste beelden onthullen de Air Jordan 5 op een deconstructieve manier, bewerkt met zwart getinte doorschijnende TPE-panelen. De iconische elementen van de AJ5 zijn opnieuw ontworpen, de middenvoetkooien zijn geopend met cirkelvormige uitsparingen en de markering “23” is subtiel te zien bij de hiel. Aanvullende detaillering komt in de vorm van omgekeerde “AIR JORDAN”-patches, 3M reflecterende tongen met Jumpman-logo, met “SHOELACES” geborduurde veters, industriële tekstprint en Nike Air-motieven bij de hiel. De schoen is verhoogd met een zwarte tussenzool met gespikkelde grijze spatten gecombineerd met gelige doorschijnende rubberen buitenzolen.

Naar verluidt kost de aankomende snesker $ 225. De Off-White x Air Jordan 5 zal naar verwachting in februari verkrijgbaar zijn, tijdens het 2020 NBA All-Star Weekend in Chicago.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2020 AJ5 x Off White Best Look yet, Cop or Drop⁉️

Een bericht gedeeld door Jean Carlos (@solebyjc) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram