OMEGA lanceert Limited Edition Seamaster Diver 300M James Bond Set

OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond set

OMEGA lanceert Limited Edition Seamaster Diver 300M James Bond Set

Een limited edition OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond Set zal worden gelanceerd ter ere van de 50e verjaardag van ‘On Her Majesty’s Secret Service’.

OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond set

Na het succes dat volgde op het limited edition James Bond-horloge van OMEGA, keert de Zwitserse luxe horlogemaker nu terug met een speciale Seamaster Diver 300M James Bond Limited Edition-set. De set, die slechts in een hoeveelheid van 257 stuks wordt uitgebracht, bestaat uit twee unieke horloges in een Globe-Trotter-koffer.

Ter viering van het 50-jarig jubileum van de James Bond-film On Her Majesty’s Secret Service, heeft het eerste uurwerk een slanke zwarte bezel, 42 mm roestvrijstalen kast en PVD-gecoate zwarte keramische wijzerplaat. Een 18k geelgouden plaat gegraveerd met het beperkte oplage-nummer dat elke eenheid krijgt, staat aan de zijkant van de kast. Het tweede model wordt geleverd in luxe 18k geelgoud, compleet met een complementaire gesp en spiraalgeborstelde zwarte keramische wijzerplaat.

Beide horloges hebben een lasergegraveerd geweerloopontwerp, gouden wijzers en wijzerplaten, en een markering op het merkteken bij klokslag 12 uur, met een ontwerp geïnspireerd op het wapenschild van de familie Bond. Een verborgen nummer 50 zien we in de Super-LumiNova op klokslag 10 uur – een eerbetoon aan de release van On Her Majesty’s Secret Service in 1969. Elke eigenaar ontvangt ook een extra roestvrijstalen armband en een NATO-band voor elk model.

Stay tuned voor meer info over de limited edition OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond Set. De exacte prijs- en releasegegevens moeten namelijk nog worden aangekondigd.

OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond set

OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond set

Post a Comment

#Volg ons op Instagram