Nieuw smart hotel YOTEL Amsterdam heeft drone obers in de bediening

yotel amsterdam noord

Nieuw smart hotel YOTEL Amsterdam heeft drone obers in de bediening

Het nieuwe smart hotel YOTEL Amsterdam experimenteert met drone obers in de bediening. Innovatieve hospitality ten top.

Het schijnt dat het tegenwoordig moeilijk is om goed personeel te vinden in de horeca en hospitality. Het gloednieuwe smart hotel YOTEL, dat in Amsterdam gevestigd zit, heeft hier mogelijk een moderne oplossing voor drone-bediening.

Nooit meer slechte bediening door een barkeeper of serveerster met een slecht humeur. Klinkt goed? Be careful what you wish for, want het zou zomaar kunnen dat jij binnenkort je diner geserveerd krijgt door een drone. YOTEL, een innovatief hotel dat deze maand opende in Amsterdam Noord, biedt namelijk drone service in de bediening.

YOTEL Amsterdam loopt voorop

De Amsterdamse vestiging van YOTEL, het hotel voor slimme, technisch onderlegde reizigers, onderzoekt de inzet van drone-obers om in het restaurant en de bar van het hotel, KOMYUNITI, eten en drinken aan gasten te serveren. Als reactie op het personeelstekort in de horeca in Amsterdam, wordt getest of drone-obers de medewerkers op de restaurantvloer op een efficiënte en succesvolle manier kunnen ondersteunen.

“Bij YOTEL draait alles om het herdefiniëren van de horeca door slimme technologie. Onze drone-ober-servicetest van vandaag is slechts één van de manieren waarop we innovatie omarmen om onze gasten buitengewone en leuke ervaringen te bieden”, aldus Joy Maroulás, General Manager bij YOTEL Amsterdam Noord.

“Als reactie op het personeelstekort in de horeca in Amsterdam willen drones inzetten om tijdens drukke periodes eten en drinken naar tafels te vliegen om ons personeel op die manier waardevolle tijd te besparen. Dit geeft hen meer mogelijkheden om tijd met onze gasten door te brengen, zodat we de best mogelijke service aan onze klanten bieden”, voegt Maroulás toe.

yotel amsterdam noord

YOTEL Amsterdam, gelegen aan de Asterweg 33 in Amsterdam Noord, opende op 4 november zijn deuren voor het publiek. Het is het eerste city YOTEL op het Europese vasteland en biedt haar gasten een unieke ervaring door slim gebruik van technologie te combineren met een duurzaam ontwerp en dit alles tegen een scherpe prijs aan te bieden. In het restaurant en de bar van het hotel heerst een relaxte sfeer en kun je de hele dag terecht. Er is hier een keus aan heerlijke gerechten, van sharing dishes tot aan snacks, die van ochtend tot avond zijn te bestellen. In de zomer zelfs op het prachtige grote terras aan het water waar het restaurant gedeelte in uitmondt.

Wij gaan YOTEL in ieder geval snel checken en hopen inderdaad bediend te worden door een drone. Hebben we alleen nog één vraag. Moeten we een fooi achterlaten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Throwback to this view when we were adding the final touches to #YOTELamsterdam 🌈 Keep up with our official launch party tonight on our stories!

Een bericht gedeeld door  (@) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram