Potentiële eerste blik op de volgende samenwerking tussen Nike en Supreme

Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low

Potentiële eerste blik op de volgende samenwerking tussen Nike en Supreme

Een Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low kan weleens de volgende collabo sneaker zijn van de twee merken. Een eerste blik lijkt hier..

Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low

Nadat een extravagante Air Max 95 Lux met een prijskaartje van $ 500 onlangs werd gelanceerd, heeft Supreme blijkbaar opnieuw samengewerkt met Nike. Ditmaal zien we een gedurfde low-cut versie van de Air Cross Trainer 3, voorzien van een iets toegankelijkere prijs.

De Air Cross Trainer 3 Low is een zeldzaam model uit de jaren 90-archieven van Nike Sportswear, dat al geruime tijd afwezig is op de markt. Dankzij @solebyJC hebben we nu eerste blik op wat de sneaker zou kunnen zijn.

Getoond in een Gucci-esque “Black/Black/Gorge Green/University Red”, heeft de schoen een volledig lederen bovenwerk met zowel geperforeerde als gladde panelen. Vetgedrukte kleurblokkering accentueert elk onderdeel van de zwaar gelaagde stijl. TPU-overlays verschijnen richting de onderkant bij de hals en een grote Supreme-afbeelding in reliëf siert de hiel. De tweekleurige tussenzool heeft drie unieke stukken, die de veelzijdige prestaties bieden die de Air Cross Trainer 3 een geschikte schoenkeuze maakten voor van alles, van tennis tot basketbal. Naar verluidt komt er ook een variant in “White/Pine Green/University Gold”.

De Air Cross Trainer 3 is al meer dan tien jaar niet in de winkel te zien, dus sla binnenkort je slag. Het gerucht gaat dat de Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low in het voorjaar van 2020 wordt uitgebracht, met een prijskaartje van $ 130.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram