TRAILER: Eerste previewclip ‘The Invisible Man’ toont bloedstollende remake

The Invisible Man trailer

TRAILER: Eerste previewclip ‘The Invisible Man’ toont bloedstollende remake

De eerste trailer voor de The Invisible Man is niet voor hen met een zwakke maag. De aankomende horrorfilm verschijnt in 2020 in de bioscoop.

Universal heeft een trailer uitgebracht voor de aanstaande remake van The Invisible Man, door Blumhouse Productions. Oorspronkelijk werd van dit Universal Monster verondersteld dat het zich zou aansluiten bij Universal’s Dark Universe, naast films zoals Tom Cruise’s The Mummy en een aantal andere monsterfilms met Javier Bardem en Johnny Depp die nooit tot bloei kwamen. Nadat The Mummy flopte, koos Universal echter een zelfstandige route voor zijn nieuwe monsterfilms, en de trailer hierboven toont Elisabeth Moss als hoofdrolspeler Cecilia Kass.

Mede geschreven door schrijver-regisseur Leigh Whannell (Upgrade), zal de film zich richten op Cecilia terwijl ze op een avond aan haar mishandelende vriend (Oliver Jackson-Cohen) ontsnapt in een poging te verdwijnen en een nieuw leven te beginnen. Cecilia komt er later achter dat haar ex zelfmoord heeft gepleegd, maar begint geleidelijk te vermoeden dat hij helemaal niet dood is. Alhoewel mensen haar vertellen dat haar ex haar niet kan stalken, denkt zij hier anders over..

Bekijk de trailer bovenaan en check The Invisible Man eind februari 2020 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram