Ralph Lauren introduceert drie nieuwe versies van het Polo Bear-horloge

Ralph Lauren Polo Bear watch

Ralph Lauren introduceert drie nieuwe versies van het Polo Bear-horloge

Ralph Lauren introduceert drie nieuwe versies van de Polo Bear-horloge, elk voorzien van een iconische RL look. Welke Ralph Lauren Polo Bear Watch wil jij?

Ralph Lauren Polo Bear watch

Ralph Lauren staat op het punt om een nieuw trio horloges te lanceren, waarbij zijn iconische Polo Bear de hoofdrol op de wijzerplaat inneemt. Alle drie de varianten zijn geïllustreerd met de kenmerkende stijlen van de Amerikaanse ontwerper. Welke past het beste bij jou?

Gepresenteerd met de Bedford Bear, Denim Flag Bear en Tuxedo Bear, hebben alle horloges een historische betekenis voor het label, als eerbetoon aan de knuffelbeer Polo Steiff, die in 1991 debuteerde.

Het Bedford-horloge draagt om te beginnen ​​een look die Ralph Lauren in zijn vroege dagen graag aannam, toen hij al dan niet twijfelde om in Engeland te gaan wonen; hij veranderde later van gedachten en verhuisde naar een huis in Bedford, New York – een huis dat hij veranderde in zijn eigen visie op Engeland, maar “gevuld met Amerikaanse energie”.

Het Denim Flag Bear-horloge toont een vergelijkbare outfit als degene die Ralph Lauren droeg in een advertentie uit 1989, gefotografeerd op zijn boerderij in Colorado. Ten slotte showt de smokingbeer de liefde van Ralph Lauren voor contradictie, aangezien de beer te zien is in een smokingjasje met laarzen en een spijkerbroek.

Elk Ralph Lauren Polo Bear horloge heeft een grootte van 42 mm en is voorzien van een Zwitsers gemaakt RL200-uurwerk met een gangreserve van 38 uur. Geïnteresseerden vinden de horloges op 15 november bij Ralph Lauren voor een prijs van $ 1.950 voor de Bedford Bear en Denim Flag Bear en $ 2.150 voor de Tuxedo Bear-versie.

Ralph Lauren Polo Bear watch

Post a Comment

#Volg ons op Instagram