Dit is Ferrari’s gloednieuwe tweedeurs coupé: de ‘Roma’

ferrari roma

Dit is Ferrari’s gloednieuwe tweedeurs coupé: de ‘Roma’

De nieuwe Ferrari Roma is een tweedeurs coupé met 611 pk. De sportwagen is een ode aan de Italiaanse jaren 50 en 60.

ferrari roma

Tijdens een klantenevent in Rome heeft Ferrari de Roma onthuld. De nieuwe 2+ coupé met midden-voormotor combineert verfijnde proporties en een tijdloos design met ongeëvenaarde performance en handling. Wat vind jij van de nieuwste creatie van de legendarische, Italiaanse autofabrikant?

De Ferrari Roma is niet alleen een instant icoon in Italiaans design, maar zou tevens weleens de maatstaf in performance kunnen worden in dit segment. Dit dankzij zijn V8 turbomotor uit de motorenfamilie die vier jaar op rij tot overall winnaar van de ‘International Engine of the Year’ verkiezing is uitgeroepen. In deze hoedanigheid levert de krachtbron 620 pk bij 7.500 tpm en is hij gekoppeld aan de nieuwe 8-traps DCT-transmissie die debuteerde in de SF90 Stradale.

De opvallende flair en stijl maken van de de auto een moderne interpretatie van de zorgeloze en heerlijke lifestyle van het Rome uit de jaren ’50 en ’60. De Roma biedt veeleisende klanten de finesse en verfijning die het ‘la Dolce Vita’ concept volledig tot zijn recht laat komen.

ferrari roma

ferrari roma

ferrari roma

Post a Comment

#Volg ons op Instagram