Gedetailleerde beelden van de nieuwe adidas YEEZY 500 High “Slate” duiken op

adidas YEEZY 500 High Slate

Gedetailleerde beelden van de nieuwe adidas YEEZY 500 High “Slate” duiken op

Gedetailleerde beelden van de aankomende adidas YEEZY 500 High Slate sneaker zijn opgedoken. De release wordt in december verwacht.

adidas YEEZY 500 High Slate

De komende periode wordt erg druk voor Kanye West, adidas en hun gezamenlijke YEEZY-lijn. Naast eerder getoonde releases, hebben we nu namelijk ook eindelijk een gedetailleerde blik op de YEEZY 500 High “Slate” gekregen, het eerste high-top model van de populaire YEEZY 500, die in december uit moet komen.

De ‘Slate’ beschikt zoals gebruikelijk bij YEEZY sneakers over een natuurlijk kleurenpalet, waarbij is gekozen voor nautische donkere marinekleuren als basis en aardachtige donkere tonen als aanvulling. Hoewel de ruige suède overlays intact zijn gelaten, is het bekende gaas ingeruild voor een glad neopreen, dat lichtjes uitademt om textuur toe te voegen. Voor het eerst geïntroduceerd bij de YEEZY 500 “Stone”, levert deze alternatieve constructie in combinatie met de hogere snit een look op die enerzijds winterboot vibes geeft en anderzijds het typische designerfgoed van Kanye west.

Lederen overlays op de hiel voegen een derde materiaal toe aan de mix, met extra structuur in de vorm van een duurzaam rubberen mudguard en hielclip. Onderop doet de lichtgrijze adiPRENE-middenzool van de schoen enigszins denken aan afbeeldingen van de adidas Crazy 8 en biedt het een lichtgekleurd contrast met de donkere bovenzijde.

De release van de YEEZY 500 High Slate staat momenteel gepland voor 14 december en het prijskaartje vermeldt in principe € 220, 10% duurder dan de originele low-top Yeezy 500 sneakers.

adidas YEEZY 500 High Slate

adidas YEEZY 500 High Slate

adidas YEEZY 500 High Slate

Post a Comment

#Volg ons op Instagram