Belvedere Vodka lanceert zijn nieuwe limited edition in samenwerking met artieste en activiste Janelle Monáe

Belvedere Vodka lanceert zijn nieuwe limited edition in samenwerking met artieste en activiste Janelle Monáe

De nieuwe Belvedere Vodka limited edition is in samenwerking met artieste en activiste Janelle Monáe ontworpen. De fles is nu verkrijgbaar.

Belvedere Vodka limited edition x Janelle Monáe beautiful feature

Belvedere Vodka is terug met de lancering van een nieuwe en exclusieve limited edition. ‘s Werelds eerste superpremium vodka heeft voor deze gelegenheid de handen ineengeslagen met muzikante, actrice en activiste Janelle Monáe. Het resultaat? Een hele fraaie must have fles.

Ieder jaar gaat Belvedere Vodka een samenwerking aan met een artiest, kunstenaar of een inspirerend persoon om de jaarlijkse limited edition te lanceren. Vorig jaar was er bijvoorbeeld de fraaie samenwerking met Laolu Senbanjo, en dit jaar is het de beurt aan Janelle Monáe, muzikante, actrice en activiste met een duidelijke boodschap. Zij staat namelijk voor het bouwen aan een toekomst met een visie waarin oprechte karakters, integriteit, diversiteit en zelfexpressie gevierd worden.

Volgende week 16 november is het ‘Trouw aan jezelf dag’. Een mooi moment om stil te staan bij wat een Beautiful Future voor jou betekent. Vier dit moment samen met je vrienden of familie en deze limited edition.

Belvedere Vodka x Janelle Monáe “Beautiful Feature”

Met de ‘Beautiful Future’ limited edition schenken Monáe en Belvedere een boodschap van positiviteit, gelijkheid en eigenheid. Het metallic design lijkt laag voor laag weggescheurd om de pure waarheid van binnen te onthullen. Het symboliseert de gelaagde persoonlijkheden van Monáe en Belvedere – en eigenlijk ieder ander. De woorden Beautiful Future vatten op de fles hun visie samen. Een visie waarin oprechte karakters, integriteit, diversiteit en zelfexpressie gevierd worden.

“Mijn samenwerking met Belvedere vertelt een verhaal dat me nauw aan het hart ligt – bouwen aan een toekomst. A beautiful future. Eentje waar iedereen zichzelf durft te laten zien; waar zij die vaak buitengesloten zijn zich betrokken en gehoord voelen”, aldus Monáe.

“Er is een overduidelijke synergie tussen Belvedere en Monáe”, zegt Rodney Williams, directeur van Belvedere Vodka. “In deze samenwerking versmelten onze idealen. Ons optimisme. Onze overtuiging dat een ‘wij’ in plaats van ‘mij’ bruggen slaat tussen verschillen. Voor een positievere wereld. We kijken uit naar de komende twee jaar, waarin we deze boodschap met Janelle en haar prachtige limited edition verder kunnen verspreiden.”

Belvedere Vodka limited edition “Beautiful Feature” met Janelle Monáe

Hoewel het verhaal achter deze samenwerking natuurlijk waardevol is, is de speciale fles voor liefhebbers en collectors zonder twijfel een mooie toevoeging aan de collectie. Je vindt de nieuwe Belvedere Vodka limited edition “Beautiful Future” vanaf heden voor €39,99 in de winkel, exclusief verkrijgbaar bij o.a. bij Sterk Amsterdam en via Drinks-Gift en DrankenBoutique.

Belvedere Vodka limited edition x Janelle Monáe beautiful feature

Post a Comment

#Volg ons op Instagram