TRAILER: Nieuwe documentaireserie over Diego Maradona in Mexico komt naar Netflix

Maradona in Mexico netflix documentaire

TRAILER: Nieuwe documentaireserie over Diego Maradona in Mexico komt naar Netflix

Een nieuwe documentaireserie over Diego Maradona in Mexico komt deze maand naar Netflix. Wij verwachten spectaculaire beelden.

In navolging van de spraakmakende Diego Maradona-documentaire die eerder dit jaar op het filmfestival van Cannes verscheen, is de voetballegende nu door streaming-gigant Netflix gestrikt voor zijn eigen docuseris. De eerste trailer zie je hierboven.

Getiteld Maradona in Mexico, zal de serie de kleine, grote Argentijn volgen terwijl hij op weg is naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om “het lokale team, de Dorados, en misschien ook zichzelf te redden”, aldus een officiële samenvatting van Netflix. De Argentijnse wereldkampioen voetbal begon de Mexicaanse voetbalclub al in september 2018 te coachen, maar moest vanwege gezondheidsproblemen aftreden. Tijdens zijn twee seizoenen bij de club leidde Maradona hen naar twee opeenvolgende competitiefinales. Voordat hij trainer werd, stond de club bijna onderaan de ranglijst. De magie van een Latijnse voetbalwonderdokter of het geluk en toeval dat toebehoort aan een voormalig icoon met een hoop persoonlijke problemen?

Maradona in Mexico wordt uitgezonden op Netflix vanaf 13 november.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram