Militair geïnspireerde adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Desert Sage” is onderweg

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Desert Sage

Militair geïnspireerde adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Desert Sage” is onderweg

Een militair geïnspireerde adidas YEEZY BOOST 350 V2 Desert Sage is onderweg. De nieuwe YEEZY sneaker zou begin 2020 verkrijgbaar moeten zijn.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Desert Sage

Adidas en Kanye West blijven op volle snelheid nieuwe releases aankondigen. En alhoewel dit geen officiële onthulling betreft, lijkt het een kwestie van tijd voordat de YEEZY BOOST 350 V2 met “Desert Sage” make-over officieel zal worden aangekondigd.

De ‘Desert Sage’-look wordt toegevoegd aan de groeiende familie YEEZY-sneakers en is gecentreerd rond een tonaal salie groen Primeknit-bovenwerk, geaccentueerd door een contrasterende oranje inlegzool. Aanvullende details op de bovenkant van de colorway – die doen denken aan het kleurenschema dat bij MA-1 bomberjacks hoort – is een transparante gaasstreep en bijpassende geweven veters. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een bijpassende ingekapselde BOOST-zool over de volledige lengte met een rubberen buitenzoolsegment.

Dankzij YEEZY MAFIA hebben we een eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Desert Sage sneaker, waarvan wordt gezegd dat hij € 220 zal kosten en ergens begin 2020 uitkomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 350 V2 DESERT SAGE EARLY 2020 FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram