Onze beste blik op de aankomende adidas YEEZY BOOST 380 “Alien” tot nu toe

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

Onze beste blik op de aankomende adidas YEEZY BOOST 380 “Alien” tot nu toe

We hebben de meest gedetailleerde blik op de aankomende adidas YEEZY BOOST 380 Alien, eerder bekend als de adidas Yeezy Boost 350 v3.

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

Kanye West gaat zijn schoenenaanbod binnen de adidas YEEZY-lijn dit najaar uitbreiden met de nieuwe YEEZY BOOST 380. Oorspronkelijk bekend als de YEEZY BOOST 350v3, behoudt het nieuwste silhouet van West een deel van het geweven bovenwerk en de bolvormige zoolvorm van de originele 350 en 350 v2, maar biedt het model ook verschillende nieuwe ontwerppunten.

De bovenste helft van de schoen bestaat volledig uit een flexibel Primeknit. Het beschikt over een abstract camo-stijl patroon dat zowel lichtgrijze als slanke crèmetinten biedt, plus gestripte details op de middenvoet. De sokachtige kraag reikt hoger op de enkel dan voorgaande 350-releases, en de hiel heeft een nieuwe hoekige vorm, die aan de bovenkant iets naar voren kantelt.

Onderop is de ondoorzichtige tussenzool blauwgroen getint en gevuld met witte BOOST-demping, die zich direct achter de middenvoet naar boven buigt om een ​​unieke vorm te bieden die nog niet eerder werd gezien bij West’s schoenen. De afwerking is vervolgens afgerond middels een uitgeboorde buitenzool met een golvend visgraatpatroon en ingeslagen adidas-logo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

380 “MIST” – REF AND NON REF – 2020 (ft semi-accurate mock up)

Een bericht gedeeld door YEEZY NEWS, LEAKS AND UPDATES🌍 (@yeezysleaks) op

Het gerucht gaat dat er een releasedatum van 16 november op komst is voor de adidas YEEZY BOOST 380 Alien, met een verkoopprijs van € 230. Ook zou er een Mist-variant op komst zijn, hierboven te zien. Stay tuned voor meer officiële release-info.

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

Post a Comment

#Volg ons op Instagram