TRAILER: In ’21 Bridges’ gaat Chadwick Boseman op zoek naar cop killers

21 bridges chadwick boseman trailer

TRAILER: In ’21 Bridges’ gaat Chadwick Boseman op zoek naar cop killers

In de aankomende thriller 21 Bridges gaat Chadwick Boseman op jacht naar een stel cop killers. De film verschijnt komende maand in de bioscoop.

De nieuwste en laatste trailer voor de door de Russo Brothers geschreven film 21 Bridges, met in de hoofdrol Chadwick Boseman, is onthuld. Het gruizige actie-politiedrama concentreert zich op Boseman als een NYPD-agent die erop uit is om een ​​groep moordenaars te vangen, die verantwoordelijk is voor het omleggen van een half dozijn agenten.

Bovenstaande trailer is gevuld met pulpy crime noir one-liners (van o.a. co-sterren Sienna Miller en J.K. Simmons) die de toon zetten. Terwijl Boseman dieper en dieper in de zaak komt, beveelt hij het volledige New Yorkse eiland Manhattan te sluiten om de cop killers te vangen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn collega-officier.

De plotsynopsis luidt als volgt:

21 BRIDGES volgt een omstreden NYPD-rechercheur (Chadwick Boseman), die in een omvangrijke manhunt wordt geduwd nadat hij een enorme en onverwachte samenzwering heeft ontdekt. Terwijl de nacht zich ontvouwt, vervagen de lijnen wat betreft wie hij achtervolgt en wie hem achtervolgt. Wanneer de zoektocht wordt geïntensiveerd, worden extreme maatregelen genomen om te voorkomen dat de moordenaars uit Manhattan ontsnappen terwijl de autoriteiten alle 21 bruggen sluiten om binnenkomst of vertrek bij het iconische eiland te voorkomen.

Bekijk de laatste trailer bovenaan en check de film volgende maand in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram