GIVEWAY: Wat zou jij uitkiezen met €150 tegoed voor Winkelstraat.nl?

Winkelstraat.nl

GIVEWAY: Wat zou jij uitkiezen met €150 tegoed voor Winkelstraat.nl?

Wij geven een aantal hele mooie tegoedbonnen weg voor online luxury platform Winkelstraat.nl. Wat wil jij hebben als je wint?

Winkelstraat.nl

Wie van merkkleding houdt, komt al snel uit bij het uitgebreide assortiment van Winkelstraat.nl. Omdat we langzaam richting de feestdagen gaan en wij fan zijn van het online luxury platform, geven wij in samenwerking een aantal tegoedbonnen weg. Kun je als je wint iets moois voor jezelf of een ander uitkiezen.

Of je nu op zoek bent naar Balenciaga sneakers, Balmain jeans, Burberry jassen, Dsquared2 petten, Gucci t-shirts of OFF-WHITE accessoires, het zeer uitgebreide aanbod van onze vrienden van Winkelstraat.nl biedt meestal wel wat jij zoekt. En anders kom je ongetwijfeld iets aan herenkleding tegen wat je niet kunt laten liggen. Van veel items is er bovendien vaak maar één, waardoor je al snel een one-of-a-kind te pakken hebt.

Het zijn echter niet alleen de luxe high fashion merken uit het buitenland die in de webstore aanwezig zijn en enorm gewild zijn. Ook onze merken van eigen bodem doen het enorm goed en hebben een hoger kwaliteitsniveau dan ooit. De hegemonie van fashion brands uit de VS, Italië en Frankrijk onder jongeren lijkt zodoende definitief voorbij, want met Nederlandse labels als In Gold We Trust, Daily Paper, My Brand, Filling Pieces, Clan de Banlieue en Purewhite zijn we rijkelijk vertegenwoordigd in het Nederlandse straatbeeld. Bijna de helft van de kleding uit de luxury fashion en streetwear die we kopen komt volgens onderzoek van Nederlandse merken.

Winkelstraat.nl dsquared truien

Shoppen bij Winkelstraat.nl op onze kosten

In 2012 openden de digitale deuren van Winkelstraat.nl. De collectie producten zijn afkomstig van exclusieve boutiques en merken, verspreid door heel Nederland en ook Europa. Via Winkelstraat.nl krijgen we toegang tot exclusieve collecties van meer dan 600 Premium en Luxury Brands. En elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions.

Vogue gaf Winkelstraat.nl eerder een plekje Top 100 beste webshops, een veelzeggende mijlpaal. Omdat het natuurlijk het leukst is om dit zelf te beoordelen, geven wij een aantal tegoedbonnen weg t.w.v. maar liefst €150! Wat ons betreft kies je bijvoorbeeld iets uit de collectie van Kenzo, Alexander McQueen of Parajumpers. Of check eens de Airforce winterjassen en Nubikk schoenen, twee florerende Nederlandse labels.

Winkelstraat.nl giveawayMeedoen is simpel

Win €150 tegoed voor Winkelstraat.nl door ons een mailtje te sturen via info@mannenstyle.nl, met het onderwerp ‘WSNL150’ en wie weet mag jij binnenkort shoppen op onze kosten!

Succes!

Meedoen kan tot 10 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram