Deze Halloween specials van THE ENTOURAGE GROUP kun je nog meepakken

THE DUCHESS – Halloween Chocolate Explosion & Afternoon Tea

Deze Halloween specials van THE ENTOURAGE GROUP kun je nog meepakken

Deze lekkere Halloween specials in Amsterdam, opgezet door de klasbakken van THE ENTOURAGE GROUP, kun je nog meepakken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Autumn leaves are falling right on to your IZAKAYA carrot cake with yoghurt cream. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

Alhoewel we al diverse Halloween specials achter de rug hebben, zoals de IZAKAYA Supreme Brunch ‘Halloween’ edition, resteert er de komende dagen nog voldoende om van te genieten. Kom jij snel te tanden zetten in de speciale creaties bij de mooie locaties van THE ENTOURAGE GROUP?

Halloween vindt officieel plaats op 31 oktober en is natuurlijk de dag waarop we ons even kunnen laten gaan. Met angstaanjagend leuke outfits zijn we even iemand anders en begeven we ons in een horrorachtige mood, met natuurlijk een knipoog. En om deze leuke tijd te vieren, kun je het beste naar de luxueuze locaties van THE ENTOURAGE GROUP. Het is hier namelijk Halloween op zijn best!

3x Halloween specials in Amsterdam om je tanden in te zetten

Om alvast in de sferen te komen, hebben wij een kleine Halloween guide met 3 fraaie food tips voor je samengesteld. Laat je verassen! Wie durf jij mee te nemen?

THE DUCHESS – Halloween Chocolate Explosion & Afternoon Tea

THE DUCHESS – Halloween Chocolate Explosion & Afternoon Tea

Dit jaar laat THE DUCHESS je versteld staan met een spooky editie van de bekende en populaire Chocolate Explosion en Afternoon Tea. Van vrijdag 25 oktober tot en met donderdag 31 oktober ben je van harte welkom in deze hemel van chocolade. Ben je al benieuwd wat je krijgt? Kom langs met je geliefden en probeer het zelf. Reserveren kan via deze link.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Halloween Chocolate Flower Pot

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Halloween Chocolate Flower Pot

Trick or treat… Speciaal voor Halloween krijgt het signature dessert de ‘Chocolate Flower Pot’ een spookachtige wending. Dit extravagante gerecht is gemaakt van kokos, tofu siroop en pompoenkokosijs. Het iconische chocoladedessert zal je zeker koude rillingen bezorgen. Dus zorg ervoor dat jou date je opwarmt. Een goeie reden om dus dicht tegen hem aan te kruipen en nog een extra cocktailtje te bestellen. Dan gaat de avond in ieder geval niet zo snel voorbij. Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

halloween specials - THE BUTCHER – Delicious burgers op een zwart broodje

THE BUTCHER – Delicious burgers op een zwart broodje

Om net wat extra’s aan je Halloween toe te voegen, bereidt THE BUTCHER dit jaar wel iets heel speciaals voor je klaar. Met zijn zwarte burgerbroodjes is THE BUTCHER klaar om te shinen op je Instagram! Niet alleen een fotogenieke burger, maar ook nog eens finger licking good. Om er nou zeker van te zijn, dat jij geen verre afstanden hoeft af te leggen, is dit zwarte broodje verkrijgbaar op elke locatie. Durf jij het aan? Wij zien de kiekjes wel voorbij komen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram