PioneerDJ onthulde onlangs zijn nieuwe goudkleurige over-ear dj-hoofdtelefoon met draadloze Bluetooth(R)-technologie

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

PioneerDJ onthulde onlangs zijn nieuwe goudkleurige over-ear dj-hoofdtelefoon met draadloze Bluetooth(R)-technologie

PioneerDJ onthulde onlangs zijn nieuwe over-ear dj-hoofdtelefoon met draadloze Bluetooth(R)-technologie; de PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon.

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

PioneerDJ lanceerde onlangs zijn nieuwste over-ear dj-hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers, gadgetfreaks en uiteraard dj’s. De fraaie must have HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon beschikt over draadloze bluetooth technologie en komt in de kleur goud. Daarnaast is hetzelfde model beschikbaar in metallic zwart, metallic rood en glanzend wit, en is hij perfect voor in de dj-booth of on the road. Oh, en omdat wij het zo’n fijne audiogadget vinden, geven we een exemplaar weg!

Of je nu moet draaien in de club of op weg bent naar een andere stad, met de nieuwe goudkleurige versie van PioneerDJ’s HDJ-X5BT-hoofdtelefoon val je in goede zin op. Je gebruikt hem bovendien overal, want dankzij de draadloze Bluetooth-technologie én een bekabelde verbinding staat gebruikersgemak voorop. Dj’s kunnen snel en comfortabel de dj-booth in, terwijl muziekluisteraars de headphones over-ear gebruiken om zich lekker af te zonderen.

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon brengt diepere connectie en is multifunctioneel

Vandaag de dag hebben dj’s meer dan ooit tools nodig die flexibel zijn en het hen gemakkelijk maken gedurende voorbereidingen en optredens. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit maakt de HDJ-X5BT-hoofdtelefoon het gemakkelijk om muziek te monitoren in elke situatie. Of je nu thuis of onderweg bent, het gemak en de kwaliteit is identiek. En wanneer je de inbegrepen kabel aansluit, kun je hem ook zo inpluggen en gebruiken tijdens je performance de club. Deze hoofdtelefoon staat garant voor voortreffelijke audiokwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Of je hem nu draadloos gebruikt of niet.

De nieuwe PioneerDJ-hoofdtelefoon is nu in vier kleuren beschikbaar met een prijskaartje van € 159. Is de gouden HDJ-X5BT-N iets te shiny voor je, dan is er de HDJ-X5BT-K (metallic zwart), HDJ-X5BT-R (metallic rood) en HDJ-X5BT-W (glanzend wit).

Hieronder vind je alle relevante kenmerken van de nieuwe PioneerDJ-hoofdtelefoon. Voor meer info ga je naar de officiële website.

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon: Belangrijkste kenmerken

1.     Draadloze technologie om muziek te monitoren, waar je ook bent

Dankzij de eenvoudige installatie kun je de HDJ-X5BT-hoofdtelefoon gewoon opladen en koppelen met je Bluetooth-apparaat, zoals je smartphone of pc/Mac, waarna je je tracks kunt monitoren. 3 uur opladen geeft je ongeveer 20 uur afspeeltijd. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je handsfree telefoneren wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten op je telefoon*1. 

2.     Goed gebalanceerd, dynamisch geluid

Je hoort elke nuance in je nummers, of je nu in de booth aan het mixen bent of thuis muziek aan het monitoren bent. Dankzij de hoge resolutie, goed uitgebalanceerde tuning en basreflexkamers in de behuizingen levert de HDJ-X5BT een uitstekende basrespons en geluidsisolatie. Er is ook ondersteuning voor de hoogwaardige Qualcomm aptX-audiocodec, evenals voor AAC en SBC voor hoogwaardig geluid, zelfs wanneer je draadloos luistert.

3.     Blijvende duurzaamheid 

Neem je hoofdtelefoon met een gerust hart mee onderweg. De hoofdtelefoons van de HDJ-X-reeks werden uitvoerig getest en elk model heeft de MIL-STD-810G-schoktest*2 van het Amerikaanse leger en onze eigen veeleisende stresstests doorstaan om te garanderen dat ze veeleisende omstandigheden en zwaar gebruik aankunnen.

4.      Flexibele functionaliteit om comfortabel te mixen 

Sluit de bijgeleverde gekrulde kabel van 1,2 m aan om Bluetooth en alle andere knoppen automatisch uit te schakelen als je helemaal wilt opgaan in een mix. De HDJ-X5BT-hoofdtelefoon is comfortabel in gebruik, ongeacht hoe je hem draagt, dankzij het ontwerp van de behuizing, het draaimechanisme en de flexibele hoofdband die afkomstig zijn van zijn voorgangers uit de HDJ-X-reeks.

5.     Andere kenmerken

 • Comfortabele oorkussens:
  Ook tijdens lange sets zit de hoofdtelefoon comfortabel. We hebben zorgvuldig materiaal geselecteerd om zachte kussens te creëren. We hebben zelfs gelet op de plaats van de stiksels om het comfort te maximaliseren.
 • Opvouwbaar, draagbaar ontwerp
 • Beschikbaar in vier kleuren:
  Je kunt kiezen uit metallic zwart (HDJ-X5BT-K), metallic rood (HDJ-X5BT-R), glanzend wit (HDJ-X5BT-W) en goud (HDJ-X5BT-N), zodat de hoofdtelefoon past bij de rest van jouw apparatuur en bij jouw uitstraling.
 • Originele unieke geluiden voor elke pieptoon bij het aansluiten via Bluetooth, inschakelen en koppeling, enz.
 • Maximaal communicatiebereik: 10m
 • Speelduur: +- 20 uur
 • Oplaadtijd: +- 3 uur
 • Gevoelig: 104 dB

*1 Als je telefoon compatibel is met een HSP- of HFP-bluetooth-profiel (zoals je smartphone), dan kun je deze hoofdtelefoon gebruiken tijdens het telefoneren. 
*2 Conform de vereisten van de MIL-STD-810G METHOD 516.7 SHOCK-test.

WINACTIE PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

Win jouw eigen PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon t.w.v. € 159! Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘iamdj’ en wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen over-ear dj-hoofdtelefoon met draadloze Bluetooth-technologie.

Succes!

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

PioneerDJ HDJ-X5BT-N-hoofdtelefoon

Meedoen kan tot 3 november en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram