Nooit meer langs de kassa bij Decathlon dankzij innovatief Scan & Go systeem

Decathlon Scan & Go systeem

Nooit meer langs de kassa bij Decathlon dankzij innovatief Scan & Go systeem

Nooit meer langs de kassa bij Decathlon dankzij innovatief Scan & Go systeem. Sportartikelen shoppen was nog nooit zo comfortabel.

Decathlon Scan & Go systeem

Sportwinkel Decathlon staat niet alleen bekend om zijn ontzettend uitgebreide collectie sportartikelen, maar ook om diens innovatieve introducties. En voortkomend uit de ambitie om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, introduceert het merk nu zijn nieuwste bijdrage aan comfortabel sportartikelen winkelen voor iedereen.

De winkels van Decathlon dragen niet alleen hun steentje bij middels innovatieve producten voor een toegankelijke prijs, maar ook door actief middenin de maatschappij te staan en (sport)activiteiten te organiseren met een keur aan lokale partners. Zo opent Decathlon de komende tijd nieuwe filialen in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen en rolt het sportmerk overal Scan & Go uit.

Voor al deze winkels geldt dat er meer dan 65 sporten onder één dak worden gepresenteerd, waarbij klanten bovendien worden geholpen door personeel dat zelf ook gepassioneerd sporter is. Het succesvolle Decathlon-concept, waarbij sportartikelen met een hoge prijs-kwaliteit verhouding worden aangeboden, helpt in de praktijk om mensen in beweging te krijgen. De sportwinkelketen verlaagt die drempel onder meer door klanten de producten uitgebreid te laten uitproberen, door hen de mogelijkheid te geven om met de Scan & Go app te betalen (waardoor je niet meer langs de rij van de kassa hoeft), en door in een online omgeving thuislevering en Click & Collect aan te bieden.

Op bovenstaande manier wil Decathlon landelijk impact maken voor een gezonde(re) samenleving. Dit gedachtegoed valt enorm te prijzen, maar wij zijn vooral ook blij dat het Scan & Go systeem hand in hand gaat met winkelcomfort. Enfin, 65 sporten op voorraad! Welke zullen we binnenkort eens gaan proberen?

Decathlon Scan & Go systeem

Post a Comment

#Volg ons op Instagram