Basic-Fit introduceert als eerste sportschoolketen in Europa een innovatieve audiocoach

Basic-Fit audiotraining audiocoach

Basic-Fit introduceert als eerste sportschoolketen in Europa een innovatieve audiocoach

Basic-Fit introduceert als eerste sportschoolketen in Europa een innovatieve audiotraining. Waar en wanneer je maar wilt trainen met je eigen audiocoach.

Basic-Fit audiotraining audiocoach

Basic-Fit heeft de afgelopen jaren aangetoond dat het een stuk minder ‘basic’ is dan de naam doet vermoeden. Ditmaal heeft de sportschoolketen als eerste in Europa een gloednieuw audiotraining-concept geïntroduceerd. Let op, vanaf nu kunnen leden van de populaire gym waar en wanneer ze willen een workout op maat krijgen van hun eigen Basic-Fit-audiocoach.

Laten we direct met de deur in huis vallen. Een personal coach inhuren voor fitness-doeleinden kost een behoorlijke bom duiten. Maar mannen, dit kan sinds heden ook anders. Sportschoolketen Basic-Fit heeft namelijk een bijzonder fraai alternatief voor hen die wel graag een workout op maat en coaching tijdens een gymsessie willen krijgen, maar hier liever niet te veel aan uitgeven.

Basic-Fit audiotraining

Basic-Fit wil fitness voor alle doelgroepen zo toegankelijk mogelijk maken. Een gezond lijf en gezonde geest moeten op één, en optimaal sporten helpt hier logischerwijs enorm bij. De sportschoolketen gaat nu een heel mooi stapje verder om dit te realiseren en verrast lid en concurrent met een gloednieuw en hypermodern audiotraining-programma. Vanaf nu train je nooit meer alleen en ben je altijd gemotiveerd.

Met de nieuwe audioservice kunnen alle leden vanaf nu waar en wanneer ze maar willen hun Basic-Fit-coach inschakelen voor een workout op maat. Leden krijgen extra motivatie en worden geholpen bij het behalen van betere resultaten. Met de Basic-Fit voltooi je net die laatste set en krijg je een extra steun in de rug om nooit meer een les te skippen.

De audiocoach in de praktijk

Op muziek zal de audiocoach jou uitleggen welke oefening je op welke manier dient uit te voeren, hoeveel setjes je moet herhalen en hoe lang je moet volhouden. Uiteraard helpt je nieuwe personal audiocoach je ook over dode punten heen met motiverende woorden. Opgeven is geen optie, want de coach zal je regelmatig de spreekwoordelijke peper achterin toedienen.

Leden vinden de audiotraining gratis en volledig Nederlandstalig nu in de Basic-Fit App. En heb je het gedownload en denk je de stem van een audiocoach te herkennen? Dat klopt! Want de workouts worden ook nog eens gegeven door bekende sporttrainers, zoals Lars Schuijling alias Larz, Dennis Bafoe en Rowen Aida, vertrouwde namen bij Basic-Fit, mede dankzij de virtuele GXR-groepslessen.

De audiotraining is er momenteel in drie categorieën: de loopband, de crosstrainer en body & mind. Op termijn zal dit aanbod worden uitgebreid en kun je meer Basic-Fit workouts vinden in de app. De audiocoach zal je dan, maar zeker ook nu, helpen uiteenlopende doelen te bereiken, zoals afvallen, spiermassa opbouwen en je conditie verbeteren.

Met de audiocoach heeft Basic-Fit een passend en uitdagend programma ontwikkeld voor alle leden, zowel thuis als op de 700 locaties. Live en virtueel kun je nu worden gemotiveerd met toffe lessen in de zeven zones, waaronder cardio, free weight, functional en stretch, maar ook booty, bootcamp en yoga.

Basic-Fit audiotraining audiocoach

Download het Basic-Fit audiotraining-programma

De nieuwe audioservice is nu verkrijgbaar in de Basic-Fit App en is een aanvulling op de professionele groepslessen en op de reeds bestaande Basic-Fit workoutformats, waaronder de GXR groepsles-videoprogramma’s.

Wil je lid worden? Je hebt al een onbeperkt COMFORT fitness-abonnement voor € 19,99 per 4 weken. Met het PREMIUM abonnement van € 29,99 per 4 weken, kun je heel relaxt je sportpas delen met iemand die op hetzelfde adres woont als jij. En elk abonnement biedt toegang tot alle clubs in Europa, zoals Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Spanje. Handig voor op vakantie!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram