Een eerste goede blik op de adidas YEEZY 500 High “Slate” duikt op

adidas YEEZY 500 High Slate

Een eerste goede blik op de adidas YEEZY 500 High “Slate” duikt op

Een eerste goede blik op de adidas YEEZY 500 High Slate is opgedoken. De nieuwe YEEZY sneaker komt naar verluidt later dit jaar in de winkel.

adidas YEEZY 500 High Slate

Kourtney Kardashian, schoonzus van YEEZY-frontman Kanye West, liet onlangs via social media haar nieuwe adidas YEEZY 500 High Slate sneakers zien. Het is de eerste keer dat de nieuwe high-tops van adidas en ‘Ye goed in beeld komen.

De hoog gesneden sneaker heeft een bijgewerkte constructie die het gebruikelijke technische gaastextiel vervangt door tonaal blauw neopreen, gecombineerd met bijpassende premium suède overlays. Het bovenwerk van de schoen is verstoken van branding en wordt geaccentueerd door dikke touwveters die de lambrisering van de neopreen tong verdoezelen. Tot slot is de opstaande schoen voorzien van een contrasterende adiPRENE-middenzool over de volledige lengte, die vervolgens is gecombineerd met een rubberen buitenzool.

De adidas YEEZY 500 High Slate zou naar verluidt een prijs hebben van € 200 en moet ergens in december verschijnen bij yeezysupply.com, adidas en geselecteerde retailers. Stay tuned voor meer officiële info!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY 500 HIGH Slate color way previewed by @kourtneykardash releasing in December

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram